ŠOK SNIMAK SA NASTUPA BARBARE BOBAK: Dečko joj ponudio BAKŠIŠ, a nećete verovati šta je ona uradila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila publiku, ovo se retko dešava!

ŠOK SNIMAK SA NASTUPA BARBARE BOBAK: Dečko joj ponudio BAKŠIŠ, a nećete verovati šta je ona uradila! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak, poznata pevačica, nedavno je izazvala pažnju javnosti svojim potezom na jednom nastupu kad su joj ponudili bakšiš. Naime, i pored uobičajene prakse među pevačima da prihvataju novčane priloge od publike, Barbara je istakla da ne uzima bakšiš od gostiju, a nedavni snimak sa njenog nastupa to je i potvrdio.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak sa nastupa Barbare Bobak, gde je jedan mladić iz publike želeo da joj da novac nakon što je ispunila njegovu muzičku želju. Međutim, umesto da uzme novac, Barbara je ljubazno odbila gest. 

- Hvala, kao da sam uzela - rekla je pevačica kad joj je mladić pružio novac. 

 

 

Ovaj gest iznenadio je mnoge, ali je istovremeno izazvao oduševljenje kod njenih fanova.

Podsećanja radi, Barbara je nedavno otkrila i jednu "zanimljivu" stvar koja joj se često dešava prilikom putovanja sa nastupa. Naime, priznala je da svaki put kada se vraća sa nastupa, zadrži se sat vremena na aerodromu jer uvek nešto nedostaje - bilo da je reč o opremi, instrumentima ili koferima, nakon čega se našalila pred medijima. 

Republika

Foto: republika

Barbara Bobak

- To je već tradicija postala, svaki put kada dođem ovde zadržim se po sat vremena na aerodromu zato što fali neki deo, opreme, instrument ili neki kofer i tako. Kofer pun para, šalim se naravno, nisam luda da nosim tako kofer - puručila je tada za Blic pevačica Barbara Bobak. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading