TEODOSIĆ I JELISAVETA DANAS VIĐENI ZAJEDNO: Glumica prekinula tišinu, pa zapušila svima usta - ovo je JEDINA ISTINA!

Autor:

Zabava

18.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodosić i Jelisaveta su danas viđeni zajedno, kako uživaju sa decom.

TEODOSIĆ I JELISAVETA DANAS VIĐENI ZAJEDNO: Glumica prekinula tišinu, pa zapušila svima usta - ovo je  JEDINA ISTINA!

Foto: Instagram.com

Domaći mediji nedavno su odjeknuli vestima o razvodu popularnog para Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, koliko su ove glasine tačne? Prema saznanjima "Blica", Jelisaveta i Teo su danas viđeni kako zajedno provode vreme sa svojom decom, delujući vrlo prisno i u skladu. Ovo je definitivno izazvalo pometnju među fanovima koji su veoma zainteresovani za sudbinu ovog para.

Uprkos glasinama o razvodu, Jelisaveta Orašanin ne pokazuje znake zabrinutosti. Na svom Instagram profilu, ona je nedavno objavila fotografiju iz teretane, pokazujući da je fizički i mentalno u formi. Na slici se vidi kako se dobro zabavlja sa prijateljima tokom treninga, ističući da ne mari za gradske priče i negativne komentare. Ovo jasno pokazuje njenu snažnu ličnost i stav da se ne obazire na tračeve.

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

 

Jelisaveta i Miloš su svoju ljubav započeli 2016. godine, a brak su upriličili nakon svega četiri meseca veze. Njihova svadba održana je u jednom prestižnom beogradskom restoranu i bila je organizovana po uzoru na holivudske bajke. Ovaj par je svoju romantičnu priču izgradio ne obazirući se na zle jezike, a njihov brak je blistao ljubavlju i srećom.

Iako su javne ličnosti, Jelisaveta i Miloš su uvek naglašavali važnost privatnosti. Teodosić je ranije izjavio da razume interesovanje medija, ali isto tako naglasio da će poštovati njihovu privatnost.

- Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada - rekao je Teodosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading