TUKLI GA "ČIME SU STIGLI"! Brutalno pretučen muškarac na Novom Beogradu! Opkolila ga grupa mladića, BEZ SVESTI PRIMLJEN U BOLNICU!

Autor:

Hronika

18.03.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je raspisala potragu za nasilnicima.

TUKLI GA "ČIME SU STIGLI"! Brutalno pretučen muškarac na Novom Beogradu! Opkolila ga grupa mladića, BEZ SVESTI PRIMLJEN U BOLNICU!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

U bolnicu je u petak uveče primljen M.V. (36) iz Beograda koji je rekao da su ga sačekali nepoznati muškarci i da su ga tukli "čime su stigli".

Napad se, kako piše Telegraf, dogodio na Novom Beogradu.

Prema prvim informacijama, M.V. je opkolila grupa mladića koja ga je tukla dok nije izgubio svest. Konstatovane su mu teške povrede glave.

Policija je raspisala potragu za nasilnicima.

O slučaju je obavešteno i tužilaštvo.

Podsećamo, i u Vranju je noćas došlo do brutalnog prebijanja. 

Sukob dvojice mladića, D.S. (26) i M.T. (34), započeo je u kafiću "Gajba" u Vranju, da bi se kasnije nastavio ispred lokala, a potom i na obližnjem parkingu. Prema izjavi D.S., M.T. mu je naneo više udaraca pesnicom u glavu, nakon čega se D.S. udaljio ka parkiranom automobilu.

M.T. je, međutim, uspeo da sustigne D.S. i da se sukob nastavi na parkingu, gde je M.T. navodno oštetio automobil sekirom.

Nakon toga, M.T. je sekirom napao D.S., dok je drugi mladić, koji je bio s M.T., koristio teslu kako bi napao D.S. Rezultat ovog brutalnog obračuna su teške telesne povrede koje je D.S. zadobio, uključujući prelom zgloba i druge povrede po celom telu.


Kao rezultat ovog incidenta, M.T. je zadržan od strane nadležnih organa do 48 sati zbog sumnje u krivično delo "teška telesna povreda". Dok se istražne radnje i dalje odvijaju, D.S. je zbrinut u Zdravstvenom centru Vranje, gde mu je pružena odgovarajuća medicinska pomoć.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading