DECA PALICAMA SLOMILA GLAVU TINEJDŽERU! Novi detalji užasa u Rakovici - svi mlađi od 14 godina, NISU KRIVIČNO ODGOVORNI!

Autor:

Hronika

13.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dali su izjavu u policiji.

DECA PALICAMA SLOMILA GLAVU TINEJDŽERU! Novi detalji užasa u Rakovici - svi mlađi od 14 godina, NISU KRIVIČNO ODGOVORNI!

Foto: shutterstock

Napad na 17-godišnjeg mladića u Rakovici, kojem su nanete teške povrede glave, izvršila su krivično neodgovorna deca, koja još uvek nemaju navršenih 14 godina, saznaje Tanjug.

Ova deca su dala izjave policiji, a o incidentu je obavesten nadležni Centar za socijalni rad, dok će Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu biti dostavljen izvestaj policije o celom dogadjaju.

Za eventualni postupak protiv roditelja ove dece nadležno je osnovno javno tužilaštvo. 

Povredjeni mladić, kojeg su ova deca tukla motkom, zadobio je teške telesne povrede glave i zadržan je na lečenju.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu povodom incidenta koji se dogodio u ponedeljak oko podneva u Rakovici. Na parkingu, nekoliko mladića pretuklo je B.B. (17) motkom, nanoseći mu teške telesne povrede opasne po život.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžer je sa još dvojicom prijatelja došao u sukob sa napadačima, nakon čega je jedan od njih izvukao drvenu motku i brutalno ga napao. Nakon ovog incidenta, B.B. je sa roditeljima odveden u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške povrede, uključujući i načinječenje mozga, zbog čega je zadržan na daljem lečenju.

Beogradska policija odmah je krenula u potragu za počiniocima ovog nasilnog čina. Inspektori su prvo obavili razgovor sa pretučenim B.B. u prisustvu njegovih roditelja, kao i sa svedocima sukoba.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading