UŽAS U MOKRINU! Premlatili muškarca CIGLOM, odmah prebačen u bolnicu!

Autor:

Hronika

10.03.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča se dogodila u jutarnjim časovima.

UŽAS U MOKRINU! Premlatili muškarca CIGLOM, odmah prebačen u bolnicu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U sukobu koji je izbio među više ljudi jutros u Mokrinu, stravično je pretučen 38-godišnjeg muškarca.

Muškarac koji je teško povređen u tuči u Mokrinu prevezen je prvo u bolnicu u Kikindi, a potom i u Novi Sad radi daljeg lečenja. Prema nezvaničnim informacijama, zadobio je povrede od udaraca ciglom.

- Pacijent je primljen u svesnom stanju. Povrede koje ima nisu opasne po život. Ukazana mu je sva potrebna pomoć i urađena dijagnostika - rečeno je u bolnici u Kikindi.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrđeno je da se tuča više lica dogodila na ulici u Mokrinu, oko 9.30 sati.

- Jedno lice je povređeno i prebačeno u bolnicu. Učesnici su punoletna lica. Dvojica su poznata poiliciji od ranije. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi. Iistraga je u toku - rečeno je u policiji za Novosti.

Podsećamo, pre 4 dana javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je uhapšenog muškarca (rodjenog 1978. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je, u toku sastanka skupstine stana zgrade na Novom Beogradu, nezadovoljan odlukom da njegova majka više ne bude predsednik skupštine stanara, fizički nasrnuo na oštećenog, ali su ga u daljim radnjama sprečili prisutni stanari zgrade, nakon čega je oštećenom uputio pretnje po život i telo, te da će ga polomiti i prebiti zbog čega oštećeni strahuje za svoju bezbednost.

Imajući u vidu da je u daljem toku postupka potrebno ispitati sve svedoke, te da svedoci žive u istoj zgradi kao okrivljeni, postoje okolnosti da ce ostankom na slobodi uticati na svedoke, zbog čega je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading