SVAĐA OKO SAOBRAĆAJNOG PREKŠAJA ESKALIRALA U KATASTROFU: Policija se umešala u žestoku tuču na ulici! (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.03.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija se umešala u žestoku svađu na ulici!

SVAĐA OKO SAOBRAĆAJNOG PREKŠAJA ESKALIRALA U KATASTROFU: Policija se umešala u žestoku tuču na ulici! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Policija

Danas je Kumodraškom ulicom u Beogradu odjeknula žestoka tuča, a sve je zabeleženo kamerom i kasnije objavljeno na društvenim mrežama. Izgleda da je svađa oko saobraćajnog problema eskalirala do te mere da je rezultirala krvavim glavama i psovkama.

Na snimku se jasno vidi muškarac sa krvavom glavom, žena koja agresivno gestikulira i viče na njega, kao i treća osoba koja drži nešto što podseća na šipku. Sve ovo ukazuje na dramatičan sukob, a prisutni su bili svedoci ove scene koja je izazvala pažnju javnosti.

Kumodraška ulica. Po tome šta se deru, on je svirao njoj kao nenormalan, jer je ona nešto pogrešno skrenula. A glava mu je razbijena jer se njen momak tukao. Stigla policija - napisano je na Instagram stranici serbialive Beograd.

 

 

Ono što dodatno intrigira u vezi sa ovim incidentom jeste reakcija policije. Prema izveštaju, policija je reagovala na događaj i pristigla na lice mesta. Nije poznato kako je situacija dalje rešena, ali intervencija policije svakako budi znatiželju o tome šta se tačno desilo nakon što je kamera prestala da snima.


Ovakvi incidenti u saobraćaju nisu retkost, ali svakako izazivaju zabrinutost i postavljaju pitanje bezbednosti na ulicama. Nadamo se da će ovaj slučaj poslužiti kao podsetnik da je važno održavati smirenost i rešavati konflikte na miran način, umesto da se poseže za nasiljem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading