'AJDE IZAĐI, ŠTA JE BILO, BRE? Dva vozača se POBILA usred bela dana, zaustavili saobraćaj, narod POBESNEO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.02.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U video snimku koji kruži društvenim mrežama, jedan vozač je, za sada iz nepoznatog razloga, izleteo iz vozila i prišao drugom vozaču koji je bio iza njega.

'AJDE IZAĐI, ŠTA JE BILO, BRE?  Dva vozača se POBILA usred bela dana, zaustavili saobraćaj, narod POBESNEO! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@nikad_hejt

Danas je došlo do incidenta između dvojice muškaraca u ulici Vojvode Stepe u Beogradu, koji se na kraju završio i fizičkim obračunom.

Naime, u jednoj od najprometnijih beogradskih ulica gužve u saobraćaju su česte, te se svakodnevno stvaraju nepregledne kolone vozila, usled čega dolazi do saobraćajki, ali i netrpeljivosti vozača koji su se našli u vozilu tokom standardnog špica.

U video snimku koji kruži društvenim mrežama, jedan vozač je, za sada iz nepoznatog razloga, izleteo iz vozila i prišao drugom vozaču koji je bio iza njega. 

Počeo je da mu se unosi u lice, udara vrata automobila i preti, uz psovke. 

U jednom trenutku, činilo se da je okršaju tu bio kraj, međutim, isti vozač se vratio, lupio ponovo vratima automobila drugog muškarca, što je samo dovelo do besa drugog učesnika, na šta ovog puta nije ostao imun. Izašao je iz vozila, dok je momak već krenuo fizički na njega, te se ovaj odbranio. 

Počeli su sa međusobnim gurkanjem, pa su pali i udarci. . 

Nakon ovog incidenta, obojica učesnika vratila su se u svoja vozila, a dalji tok događaja ostaje nepoznat.

Ovaj incident ukazuje na problem netrpeljivosti i agresivnog ponašanja među učesnicima u saobraćaju, a takođe postavlja pitanje bezbednosti i mirnog rešavanja konflikata u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading