UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE POKUŠAO DA SKOČI SA DEVETOG SPRATA: Policija pretresla ceo stan, pa zatekla ovo!

Autor:

Hronika

08.03.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao devojci da će da skoče zajedno sa zgrade.

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE POKUŠAO DA SKOČI SA DEVETOG SPRATA: Policija pretresla ceo stan, pa zatekla ovo!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su zadržali osumnjičenog V.K. (1994.) zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti. Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa J.M. (1996.) i svedokom L.Đ. (2001.), uhvatio devojku oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno. Devojka se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao.

Dramatično bekstvo sa terase

Uhapšeni je sa terase 9 sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost gradjana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policiju koja je uhapsila  V.K., a potom izvršila pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrdjeno naknadnim veštačenjem.

Uhapšeni će dana 09.03.2024. godine biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega će javnost biti o svemu obaveštena.

Podsetimo

Jeziva scena dogodila se juče na Novom Beogradu, kada je čovek pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa devetog sprata zgrade.

- Novi Beograd, čovek je pokušao da se baci sa terase 9og sprata pa se spuštao sa terase na terasu sve do 5og. Da li ga je neko napao ili ne znam ali su ga uhapsili. Bio sam tu. Hvala momcima koji su bili tu i uticali u zgradu. Šta je pozadina priče ne znam zaista rekli su da je momak bio pogreban i krvav po rukama. Ja sam zvao 192 ali nebitno veliki stres ga ljude važno da niko nije poginuo - piše na Instagram stranici moj_beo_grad_.R

SOS telefon za pomoć 
SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". 
 
Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. 
 
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. 
 
Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading