HAPŠENJE ISPRED KAFIĆA NA ADA HUJI! Sve vrvi od policije, osumnjičeni sa lisicama sedi ispred lokala - PORED NJEGA RANAC PUN ORUŽJA! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.02.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navodi izvor, tu je policija sa patrolom i puškama, a ispred kafića sedi muškarac sa lisicama, oko kog se nalaze policijske snage.

HAPŠENJE ISPRED KAFIĆA NA ADA HUJI! Sve vrvi od policije, osumnjičeni sa lisicama sedi ispred lokala - PORED NJEGA RANAC PUN ORUŽJA! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Na društvenoj mreži Instagram se pojavila vest da je u toku hapšenje na Ada Huji, ispred jednog poznatog kafića. 

Kako navodi izvor, tu je policija sa nekoliko patrola i jednim kombijem, a ispred kafića sedi muškarac sa lisicama, oko kog se nalaze policijske snage. 

Kako se navodi, ispred njega stoji i ranac sa puškama.

 

 

Podsetimo, danas je ljubitelje sporta u Srbiji šokirala je vest o smrti Stefana Savića (23), MMA reprezentativca Srbije i osvajača medalje na Svetskom prvenstvu.

Savić je preminuo u nedelju 25. februara, nakon što je zatečen na uglu Dobračine i Dunavske posle ponoći.

Savić je pronađen sa ubodnim ranama, prebačen je hitno u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Prve informacije o zločinu na Dorćolu nisu govorile da se radi o sportisti, međutim, iz Urgentnog centra je potvrđeno Sportalu da je jedan od preminulih mladića upravo MMA borac.

Stefan je krajem 2023. godine došao do najvećeg uspeha u karijeri kada je osvojio bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading