PEVAČICI SAOPŠTENA TUŽNA VEST! Preminuo joj drugi OTAC, slomila se jer GODINAMA nisu u kontaktu!

Autor:

Zabava

18.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marijana je danas saznala da je preminuo čovek zaslužan za početak njene karijere!

PEVAČICI SAOPŠTENA TUŽNA VEST! Preminuo joj drugi OTAC, slomila se jer GODINAMA nisu u kontaktu!

Foto: youtube.com/Novo jutro

Slavni kompozitor i gitarista Time Petrov preminuo je u 76. godini života pre nekoliko dana, a šira javnost je tek danas saznala tužnu vest. On je pisao hitove za mnoge pevače poput Zorice Brunclik, Šabana Šaulića, ali i za Maju Marijanu, koja ga je smatrala "drugim ocem".

Time joj je jedno vreme bio i menadžer, a za nju je napisao pesme "Bio mi je dobar drug", "Ja nisam devojka lutalica", "Anđeli ljubavi", "Jutros se mene ne sećaš", "Otvori karte", "Lagaću, a plakaću". Ovo hitovi su je i proslavili, a Maja je tužnu vest saznala od novinara.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Maju Marijanu pogodila smrt kompozitora

- Upravo sam od Vas čula ovu jako lošu i bolnu vest. Veoma sam potresena, još posebno zato što je Time čovek koji je zaslužan za moje početke. Uvek sam javno naglašavala, svih ovih godina, koliko sam mu zahvalna za sve, za sve one divne pesme koje mi je napravio i za sve što sam naučila od njega. Beskrajno sam tužna i zato što sam tek danas saznala da nije više među nama. Nismo bili u kontaktu godinama, ali to apsolutno nije uticalo na moju iskrenu zahvalnost prema njemu - rekla je pevačica za Informer.

- Time Petrov je moj drugi otac, prvi kompozitor i prvi menadžer. Tek sad vidim zašto mi je jednom prilikom rekao: "Često ćeš me spominjati." Omogućio mi je da sa 19 godina snimim prvi album i da zapevam na kultnom "Poselu na Kalemegdanu". Komponovao mi je sve pesme na tri moja prva albuma - govorila je ranije pevačica o njemu.

Time Petrov je preminuo 1. marta 2024. u sedamdeset šestoj godini, samo dvadesetak dana nakon smrti supruge Dragane, a javnost je za ovaj gubitak tek danas saznala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading