PEVAČICA GRCALA U SUZAMA ZBOG ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ovaj njen potez niko nije mogao ni da sanja, odmah stigla POVRATNA reakcija!

Autor:

Zabava

18.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala kako ju je Aleksandra Prijović rasplakala, pa joj poslala poruku.

PEVAČICA GRCALA U SUZAMA ZBOG ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ovaj njen potez niko nije mogao ni da sanja, odmah stigla POVRATNA reakcija!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Popularna pevačica Katarina Grujić otkriva sve detalje iz svog života, odnose sa kolegama, sa kim razgovara, a sa kim ne, kao i da li ima problem sa zdravljem:

- Sada sam top, imala sam problema sa imunitetom, jer sam puno radila i putovala, malo sam spavala, a ako na to dodamo i sve viruse i infekcije, koje je Katja donosila iz vrtića kući, onda ne treba da čudi stanje u kom sam bila gotovo čitave zime. Da nije bilo vitaminskih infuzija, koje su me održavale u tim mesecima, ko zna kako bih se izvukla. Zbog slabosti koju sam osećala u telu, neko vreme sam prestala da treniram, ali sada sam dobro - otkrila je Katarina.

Republika

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić

Zatim se osvrnula na svoje odnose sa kolegama, pa priznala kakvo mišljenje ima o koleginici Aleksandri Prijović, koja je postigla neverovatan uspeh, a Katarina ne krije koliko je ponosna na nju zbog svega što je učinila u protekloj godini. Pevačica je priznala da je Prijovićka uspela i da je rasplače jednom prilikom, pa joj poslala emotivnu poruku, koja će sigurno ganuti Aleksandru:

- O Aleksandri Prijović mislim sve najbolje, jako sam ponosna na sve što je postigla. Bila sam na jednom njenom koncertu u Areni i plakala sam od sreće. Ta devojka je zaslužila sve što joj se dešava. Toliko je truda i rada iza svega što je postigla, da samo mogu da joj kažem "Bravo, mala" - priznala je Katarina Grujić za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading