JAVNOST BRUJI O BRAKU JELISAVETE ORAŠANIN I MILOŠA TEODOSIĆA: Evo šta se zaista dešava u njihova četiri zida!

Autor:

Zabava

18.03.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna istina o navodnom razvodu Jelisavete i Miloša.

JAVNOST BRUJI O BRAKU JELISAVETE ORAŠANIN I MILOŠA TEODOSIĆA: Evo šta se zaista dešava u njihova četiri zida!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Kako domaći mediji prenose, brak glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića na klimavim je nogama od prošle godine. Međutim, kako Republika saznaje, Miloš i Jelisaveta uživaju sa svojom decom i ne reaguju na ovakvu vrstu, kako tvrde, tračeva, te ne postoji nagoveštaj da će do razvoda doći.

Oni i dan-danas uživaju u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova na sceni, zbog čega ih fanovi prate u stopu, a mnogima služe kao primer. Jelisaveta ne mari za ove navode o razvodu, pa je tako pokazala da uživa u teretani, dok se košarkaš nije oglašavao na ovu temu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić se navodno razvode

Jelisaveta i Miloš stali su na "ludi kamen" 2017. godine, a o njihovom privatnom životu se malo toga zna, kako retko o njemu pričaju u javnosti.

Jelisaveta je svojevremeno otkrila kako su se njih dvoje upoznali.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji  "TV lica kao sav normalan svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading