OTKRIVAMO ZBOG ČEGA JE DOŠLO DO SKANDALA U UTISKU NEDELJE: Nakon ovoga je Cane Partibrejkers NAPUSTIO emisiju Olje Bećković!

Autor:

Zabava

18.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jučerašnji početak emisije "Utisak nedelje" bio je turbulentan!

OTKRIVAMO ZBOG ČEGA JE DOŠLO DO SKANDALA U UTISKU NEDELJE: Nakon ovoga je Cane Partibrejkers NAPUSTIO emisiju Olje Bećković!

Foto: Printscreen/Nova S

Cane i Olja

Sinoć je u emisiji "Utisak nedelje" došlo do skandala i to na samom početku programa. Naime, neposredno nakon početka emisije došlo je do sukoba između voditeljke Olje Bećković i rok muzičara Zorana Kostića Caneta, frontmena "Partibrejkersa", nakon čega je on napustio emisiju.

Kako smo uspeli da saznamo, nesporazum je nastao pred sam početak emisije, a onda se nastavio i pred kamerama. Naime, Olja je navodno namerno pričala tiho jer je znala da Cane dobro ne čuje, a kasnije ga je i isprovocirala. Kako je sukob izgledao, podsetite se u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

Sinoć je u "Utisku nedelje" došlo do drame na samom početku

- Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik, autor knjige "Ukrštene reči" koju takođe ne prodajem večeras, ali sam je kupila da bih se setila ko je Cane, ko sam ja i ko bih volela da budemo. Hvala što ste došli večeras iako me ne čujete - započela je Olja Bećković, dok ju je on nemo posmatrao, pa odgovorio:

- Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju - dodao je Cane.

- Da, pričamo u poverenju - nastavila je Bećkovićeva.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

Muzičar odbrusio voditeljki

- Ne znam, ali može da se titluje - govorio je muzičar. 

- A možda da se vi premestite ovde ili da kupite onaj aparat za slušanje - poručila mu je ona.

- Ajde da pričamo normalno, naprežeš me već - odgovorio joj je on.

- Da pričamo normalno, to znači da Vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka. Hvala Vam, vidimo se ubrzo - istakla je voditeljka.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

Cane napustio emisiju tokom pauze za reklame

Olja je najavila pauzu za reklame, a kada su se vratili u program, Caneta nije bilo. U studiju su ostala dva gosta -profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Filip Ejdus i novinar i publicista Petar Janjatović

Voditeljka se obratila publici.

- Zoran Kostić Cane je napustio emisiju, naiskrenije ne znam zašto je otišao i mislim da će biti prilike da vam on odgovori na to pitanje - saopštila je voditeljka.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

Voditeljka saopštila da je Cane napustio emisiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
LALA

18.03.2024 17:37

Poštovani Cane legendo naša ne obraćaj pažnju na ovu nazovi izroda ženskog. Ona će ti objasniti sama zbog čega je izrod ženskog roda

Odgovori 11 6
Čika Pera

18.03.2024 18:35

Ova voditeljka je odvratna kao i otac njen