"RAZUMEM BOL SVIH OČEVA I MAJKI" Predsednik Vučić o emotivnom susretu sa roditeljima kidnapovanog mladića u Hamasu

Autor:

Vesti

18.03.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka nestalog mladića, Idit Ohel, potvrdila je da je srpska vlada, predvođena predsednikom Vučićem, uložila velike napore povodom ovog slučaja.

"RAZUMEM BOL SVIH OČEVA I MAJKI" Predsednik Vučić o emotivnom susretu sa roditeljima kidnapovanog mladića u Hamasu

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u posetu Jakova i Idit Ohel, roditelje Alona Ohela, mladića kog je kidnapovao Hamas nakon muzičkog festivala 7. oktobra 2023. godine. Ovaj emotivan susret označio je predsednikovo izražavanje razumevanja za bol porodice Ohel, ističući svoju odlučnost da se bori za svakog državljanina ove zemlje.

U emotivnom razgovoru sa roditeljima nestalog mladića, predsednik Vučić je istakao svoju posvećenost povratku Alona Ohela svojoj porodici, naglašavajući da će se boriti za život mladog Alona kao predsednik ove zemlje. Ovo snažno obećanje odražava predsednikovu odlučnost da se suprotstavi izazovima i da se zalaže za interese svakog državljanina Srbije, bez obzira na okolnosti.

- Alon je državljanin Srbije, njegovim roditeljima, Idit i Jakovu, rekao sam da ću se kao predsednik ove zemlje boriti za život mladog Alona. Činimo sve da se Alon vrati svojoj porodici, sa nadom da će prestati sukobi koji su naneli preveliku patnju svim stranama. Kao roditelj, razumem bol, strah i neizvesnost svih očeva i majki čija deca su nestala ili stradala tokom oružanih dejstava, uveren da će razum nadvladati bezumlje rata, jer ničije dete ne sme da bude žrtva bilo koje vrste nasilja i stradanja - rekao je predsednik za Kurir.

Majka nestalog mladića, Idit Ohel, potvrdila je da je srpska vlada, predvođena predsednikom Vučićem, uložila velike napore povodom ovog slučaja. Njen komentar naglašava angažovanje srpske vlade i predsednika u rešavanju ovog teškog i delikatnog pitanja, pružajući nadu porodici Ohel i široj javnosti.


Idit Ohel, majka nestalog mladića, istakla je da je Alon izraelsko-srpski državljanin i da veruje da srpska vlada čini sve što je u njihovoj moći da vrate njenog sina. Njen apel za povratak sina odražava duboku patnju koju porodica Ohel prolazi, ali istovremeno pruža nadu i veru u mogućnost rešenja ovog teškog slučaja.

Podsetimo, 22-ogodišnji mladić srpskog porekla Alon Ohel kidnapovan je u terorističkom napadu Hamasa na sever Izraela, nakon učešća na muzičkom festivalu. Ova tragična situacija dodatno je istakla važnost rešavanja sukoba i zaštite nevinih života, a porodica Ohel, poreklom iz Novog Sada, suočava se sa neizvesnošću i strahom za sudbinu svog sina.

U susretu sa roditeljima Alona Ohela, predsednik Vučić pokazao je ne samo svoju političku odgovornost, već i ljudsku empatiju prema porodici koja prolazi kroz teške trenutke. Njegova posvećenost rešavanju ovog slučaja pruža nadu ne samo porodici Ohel, već i svim građanima Srbije, ističući važnost solidarnosti i podrške u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (39)

Loading
Tatjana

18.03.2024 12:16

Nadam se da ce predsednik uspeti da ponovo spoji porodicu i vrati im osmehe na lice.

Marica

18.03.2024 12:22

Vučić je uvek tu za svakog građanina naše zemlje.

Ana

18.03.2024 12:22

Vucic je uvek pomogao svima kojima je pomoc potrebna , tako ce biti i ovoga puta.

daca

18.03.2024 12:23

Mislim da je Vucic ovim prijemom pokazao roditeljima ovog mladica da je drzava Srbija uz njih i da ce im pruziti podrsku i pomoc.