BARBARA BOBAK SE BORI SA DEMONIMA: Šok priznanje, pevačica ima ogromne STRAHOVE!

Autor:

Zabava

23.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznala sa kakvim strahovima se bori!

BARBARA BOBAK SE BORI SA DEMONIMA: Šok priznanje, pevačica ima ogromne STRAHOVE!

Foto: Shutterstock, PInk

Barbara Bobak, popularna pevačica koja je stekla popularnost u "Zvezdama Granda" i bivša devojka Darka Lazića, nedavno je otkrila svoje unutrašnje strahove i demone sa kojima se suočava.

Barbara je istakla da duboko poštuje hrabrost svih učesnika "Evrovizije" i naglasila da je to takmičenje gde nema mesta za greške. Izrazila je svoje unutrašnje dileme i strahove od mogućnosti da napravi grešku tokom nastupa, što je dovelo do toga da trenutno ne razmišlja o takvom poduhvatu, ali je otvorena za tu mogućnost u budućnosti.

Skidam kapu apsolutno svima koji odu na Evroviziju. Prosto tu nema ispravke, tu nema peglanja, tu nema ponavljanja. Možeš ili da briljiraš ili da se toliko izblmiraš. Ja bih samo razmišljala da li ću falširati, hoću li ovo, hoću li ono i dok se ne izborim sa tim stvarima i sa svojim demonima, ne vredi mi da razmišljam uopšte o tome. Tako da trenutno ne, ali za koju godinu možda – ispričala je Barbara i dodala da je zadovoljna izborom srpskog predstavnika na Evroviziji.

Republika

Foto: e-stock

Barbara Bobak

Ove godine smo imali super izvođače, meni je super ko god da je otišao. Svake godine smo mogli da budemo ponosni onim ko nas je predstavljao - rekla je ona za Grand. 

Podsećanja radi, Barbara je nedavno otkrila i jednu "zanimljivu" stvar koja joj se često dešava prilikom putovanja sa nastupa. Naime, priznala je da svaki put kada se vraća sa nastupa, zadrži se sat vremena na aerodromu jer uvek nešto nedostaje - bilo da je reč o opremi, instrumentima ili koferima, nakon čega se našalila pred medijima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading