U MINUT DO 12! Milojeviću stiglo VELIKO POJAČANJE! Igra već protiv Zenita!?

Autor:

Sport

23.03.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iznenada dobilil novo ime na spisku trofejnog trenera.

U MINUT DO 12! Milojeviću stiglo VELIKO POJAČANJE! Igra već protiv Zenita!?

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Crvena zvezda će od 19 časova ugostiti Zenit iz Sankt Peterburga na stadionu "Rajko Mitić", u prijateljskom okršaju srpskog i ruskog šampiona.

Pred duel sa bratskim klubom, crveno-belima je stigla sjajna vest, pošto se na spisku trenera Vladana Milojevića iznenada našlo još jedno ime.

Gelor Kanga završio je misiju u fudbalskoj reprezentaciji Gabona i, zbog incidenta na pripremama ove afričke selekcije, vratio se na Marakanu, priključivši se ostalim prvotimcima.

Foto: Starsport

Gelor Kanga

Iskusni vezista je, podsetimo, pokušao da uvede u hotel gde je bio smešten nacionalni tim brata i njegovu suprugu, međutim, selektor Gabona nije mogao da pređe preko toga i odstranio je Kangu iz reprezentacije. 

Na Milojevićevom spisku trebalo da se priključi nekoliko fudbalera iz Grafičara, a očekuje se da šansu dobije i mladi Nigerijac Ogbu.

Podsetimo, utakmica na Marakani počeće sa minutom ćutanja u znak odavanja počasti ubijenima tokom terorističkog napada na Moskvu.

Zenit će imati "vetar u leđa" na večerašnjem susretu, budući da je oko 500 navijača ruskog giganta danas doputovalo u srpsku prestonicu.

Najavljeno je i da će pevačica Danica Crnogorčević otpevati numere "Kaćuša" i "Veseli se, srpski rode", tradicionalne pesme ove dve države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading