TERORISTIČKI NAPAD SE ODNOSI I NA MEČ ZVEZDE I ZENITA! SA MARAKANE POTVRDILI: Evo da li se igra meč!

Autor:

Sport

22.03.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti sa istoka.

TERORISTIČKI NAPAD SE ODNOSI I NA MEČ ZVEZDE I ZENITA! SA MARAKANE POTVRDILI: Evo da li se igra meč!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Teroristički napad u Moskvi šokirao svet, ali fudbalski meč Crvene zvezde i Zenita se igra

Užasne vesti o terorističkom napadu u Koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi, gde je desetine ljudi izgubilo živote, potresle su ceo svet. Teroristi su izvršili napad na koncertu, izazivajući haos i paniku među posetiocima. Ovaj brutalni čin nasilja ostavio je dubok trag i izazvao veliku zabrinutost među ljudima širom sveta.

Fudbalski meč se igra uz počast nevinim žrtvama


U subotu se u Beogradu treba odigrati fudbalski meč između Crvene zvezde i Zenita, ali je postavljeno pitanje da li će se susret održati usled nedavnog terorističkog napada. Nakon razmatranja situacije, iz Crvene zvezde je stigla zvanična informacija da će se meč ipak odigrati. Ovaj gest pokazuje odlučnost da se ne dozvoli da teroristički napadi utiču na normalan tok događaja. U znak poštovanja prema nevinim žrtvama terorističkog napada, susret će početi minutom ćutanja.

Poziv navijačima da se pridruže

Fudbalski meč između Crvene zvezde i Zenita zakazan je za 19 časova, a ulaz je besplatan. Organizatori su pozvali navijače da dođu i podrže svoj omiljeni tim, ali i da se pridruže u oda poštovanja prema žrtvama terorističkog napada. Očekuje se da će sportski duh prevladati, a zajedništvo i solidarnost biti ojačani uprkos teškim trenucima koje je svet nedavno doživeo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading