DVA RENOA NA METI POTRAGE: Teroristi izašli iz ovih automobila, PA UDARILI RAFAL PO LJUDIMA!

Autor:

Svet

22.03.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristi su se zabarikadirali u jednoj od prostorija u Krokus Siti Holu.

DVA RENOA NA METI POTRAGE: Teroristi izašli iz ovih automobila, PA UDARILI RAFAL PO LJUDIMA!

Foto: RVvoenkory

U nedavnom saopštenju FSB-a, potvrđeno je da je teroristički napad na kompleks Krokus Siti Hol rezultirao smrću 40 ljudi, dok je više od 100 osoba povređeno. Ova tragedija je uzdrmala Rusiju i izazvala odlučnu akciju specijalnih snaga FSB-a i Ruske garde.

 

 


Potraga za vozilima marke "Reno"

Poseban fokus potrage je usmeren na dva vozila marke "Reno", koja se sumnjiče da su povezana sa terorističkim napadom. Prvo vozilo, beli Reno sa registarskom oznakom T 668 UN69, kao i sivi Reno sa brojem: n93 (broj zalepljen) VKS (prelepljen) 8, su predmet intenzivne policijske potrage.

Barikade i eksploziv

Prema informacijama koje su preneli mediji, teroristi su se zabarikadirali u jednoj od prostorija u Krokus Siti Holu. Takođe, kombi kojim su militanti stigli na destinaciju je pronađen parkiran sa eksplozivom na parkingu, dodatno pojačavajući ozbiljnost situacije.

Intenzivna potraga i reakcija medija

Policija i specijalne snage su u punom jeku operacije, pretražujući zgradu i blokirajući militante. Dodatno, objavljeni su i snimci koji pokazuju početak pucanja iznutra i izvan zgrade, pružajući uvid u dramatične trenutke koji su se odvijali tokom terorističkog napada.

Fokus na beli Reno registarskih oznaka Tverske oblasti i sivi Reno Fluens je prenet na sva odeljenja u Moskvi, Podmoskovlju i obližnjim regionima, dok se policija intenzivno trudi da locira ova vozila.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading