HOROR! Pronađeni ostaci male Nataše i njene majke posle više od DVE DECENIJE, ubica na samrti otkrio STRAŠNE detalje

Autor:

Svet

12.05.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su započeli iskopavanje 9. aprila, nakon što je otkrivena lokacija tela

HOROR! Pronađeni ostaci male Nataše i njene majke posle više od DVE DECENIJE, ubica na samrti otkrio STRAŠNE detalje

Foto: FBI

Nakon više od dve decenije, otac iz Zapadne Virdžinije konačno će moći da sahrani svoju ćerku i ženu, nakon što su vlasti pronašle njihove ostatke.

Ispovest Lerija Veba, osumnjičenog za ova stravična ubistva, konačno je dovela do zaključka ovog slučaja.

Ispovest na samrti

Detaljna ispovest Lerija Veba, koju je dao istražiteljima pre svoje smrti, otkrila je jezive detalje ovog slučaja.

Veb je priznao da je upucao Natašu Aleks Karter i njenu majku Suzan Karter pre skoro 24 godine.

Prema rečima tužioca Bendžamina Hatfilda, Veb je tvrdio da je došlo do svađe zbog nestanka novca iz kuće, nakon čega je usledilo tragično ubistvo.

Skoro 24 godine agonije

Porodica Karter je živela u kući Lerija Veba kada se zločin dogodio, a Veb je priznao da je tela žrtava sakrio u podrumu svoje kuće pre nego što ih je sahranio na svom imanju.

Natašin otac, Rik Laferti, izrazio je svoje osećaje povodom ovog saznanja, ističući da je ovo bio "tužan dan, ali i srećan jer može da dovede svoju bebu kući".

Od optužbe do smrti optuženog

Veb je bio osumnjičen od početka istrage, ali je slučaj dobio novi zamah tek u oktobru 2023. godine kada je optužen za ubistvo prvog stepena u slučaju smrti Nataše.

Međutim, zbog zdravstvenih problema optuženog, sudski postupak je bio odložen iz različitih razloga, uključujući i premeštaj Veba u starački dom i poteškoće u obezbeđivanju njegovog lekarskog odobrenja za pritvor.

Težak proces iskopavanja

Istražitelji su započeli iskopavanje 9. aprila, nakon što je Veb otkrio lokaciju tela, ali je taj proces bio izuzetno težak zbog Vebovih zdravstvenih problema.

Na dan iskopavanja, Vebovo zdravstveno stanje se pogoršalo do te mere da je prebačen u bolnicu, gde je nažalost preminuo.

Tek nekoliko sati kasnije, tela Suzan i Nataše su pronađena.

Iako je slučaj dobio svoj epilog, istraga je i dalje u toku, a ostaci se nalaze kod mrtvozornika dok se čeka dalji razvoj događaja.

Ova jeziva priča konačno će dobiti svoj sudski ishod, ali će ostati urezana u sećanjima porodice i zajednice kao jedan od najmračnijih događaja u njihovoj istoriji.

(Republika/CNN)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading