MILOJEVIĆ OSTAJE BEZ ADUTA! Rusi KUPUJU na Marakani! Zenit ŽELI igrača Zvezde!

Autor:

Sport

22.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljski meč (subota, 19) je prilika da tim iz Sankt Peterburga obavi pregovore oko veziste.

MILOJEVIĆ OSTAJE BEZ ADUTA! Rusi KUPUJU na Marakani! Zenit ŽELI igrača Zvezde!

Foto: Starsport

U subotu će se na stadionu "Rajko Mitić" odigrati prijateljski meč između Crvene zvezde i Zenita. Spektakl je zakazan od 19 časova, a kapije nekadašnje Marakane biće širom otvorene.

Međutim, osim što će se fudbaleri naći na terenu, očekuje se i sastanak uprave srpskog šampiona sa rukovodstvom ruskog giganta iz Sankt Peterburga.

Glavna tema sastanka dve strane će biti pregovori oko novog ugovora sa Gaspromom, glavnim spoznorom kluba iz Ljutice Bogdana, čiji aktuelni ugovor ističe u junu. Postoji optimizam da će biti potpisan novi ugovor, a ostaje da se vidi da li će sponzorstvo biti povećano.

Takođe, druga tema sastanka biće interesovanje Zenita za veznog fudbalera Marka Stamenića, koji je letos stigao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač iz danskog Kopenhagena.

Foto: Starsport

Marko Stamenić

Iako je imao uspon i pad u formi, Stamenić je u poslednje vreme postao redovan starter kod novog-starog trenera Vladana Milojevića, postigavši i gol u meču protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Njegovo ime je privuklo pažnju Zenita, a ostaje da se vidi kako će se odvijati eventualni pregovori oko transfera.

Novozelanđanin je tokom karijere igrao za Vestern i Tim Velington, pre nego što je stigao u Evropu i potpisao za "lavove" iz Kopenhagena, dok je jedan period proveo u Kogu kao pozajmljen igrač iz danskog šampiona.

Crvena zvezda zauzima lidersku poziciju u Superligi Srbije s četiri boda više od Partizana i na najboljem je putu da osvoji sedmu uzastopnu titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading