POZNATI PEVAČ PRIZNAO DA JE GEJ: Godinama se skrivao, a onda javno progovorio o BIVŠEM DEČKU!

Autor:

Zabava

22.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putem pesme mu uputio izvinjenje!

POZNATI PEVAČ PRIZNAO DA JE GEJ: Godinama se skrivao, a onda javno progovorio o BIVŠEM DEČKU!

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Met Teri, poznata zvezda britanskog "X Faktora" koji je pobedio u 13. serijalu takmičenja 2016. godine, nedavno je javno autovao kao gej. U novom intervjuu za britanske medije, 30-godišnji pevač je otkrio da je godinama skrivao svoju seksualnost, te da bi mu bilo neprijatno kada bi čuo spekulacije o tome da je gej, budući da se nije poverio čak ni prijateljima ili porodici.

Met je prvi put progovorio o svom iskustvu, otkrivajući da je imao skrivenu ljubavnu vezu sa muškarcem dok je bio deo "X Faktora". Ovaj detalj je posebno intrigantan jer je Met u to vreme bio primoran da negira romansu sa kolegom Fredijem Parkerom tokom svog učešća u takmičenju, nakon što su fanovi mislili da su se poljubili nakon što je proglašen pobednikom.

Republika

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Met Teri

U istom intervjuu, Met je otkrio da je napisao pesmu izvinjenja muškarcu sa kojim je bio u vezi, nazvanu "His Car". Ovaj emotivni iskaz kroz pesmu pokazuje Metovu iskrenu želju da ispravi ono što je pogrešno uradio u vezi sa svojom skrivenom ljubavlju.

Met je otvoreno govorio o svojoj borbi sa skrivanjem istine o svojoj seksualnosti, istakavši da se godinama trudio da ne dozvoli da mu se bilo ko približi, te da se povukao iz javnosti nakon što je odbio da odgovori na pitanje o svojoj seksualnosti postavljeno od strane bivšeg menadžera.

Nakon povlačenja iz javnosti, Met je postigao dva top 10 singla, ali je putem mejla dobio obaveštenje da će ga njegova diskografska kuća otpustiti. Ipak, Met nije odustao. "Otkrivao sam ko sam kao čovek i kao umetnik. Sada preuzimam kontrolu nad svojim životom. Volim čoveka kojeg sam otkrio u sebi, i nadam se da mogu da uradim isto za druge ljude", rekao je on, pokazujući svoju odlučnost i samoprihvatanje.

Metov iskreni intervju i otvoreno autovanje kao gej predstavljaju značajan korak ka samoprihvatanju i ispravljanju grešaka iz prošlosti, a njegova iskustva mogu poslužiti kao inspiracija i podrška drugima koji prolaze kroz slične situacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leilani

22.03.2024 23:13

Sta znaci: autovao? Koji je to jezik? Znam Srpski, Engleski, Nemacki, Italijanski i pomalo Spanski, tu rec ne poznajem.