NAŠA PEVAČICA SE UŽIVO U PROGRAMU OBRATILA BRESKVICI: Nikolija bez dlake na jeziku priznala SVE!

Autor:

Zabava

22.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović otkrila je da li bi snimila duetsku numeru sa koleginicom Breskvicom.

NAŠA PEVAČICA SE UŽIVO U PROGRAMU OBRATILA BRESKVICI: Nikolija bez dlake na jeziku priznala SVE!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Voditelj Ognjen Amidžić je u svojoj popularnoj emisiji "Amidži šou" nedavno ugostio nekoliko poznatih ličnosti sa estrade. Kao gosti su se pojavile Katarina Živković, Nikolija Jovanović, Amna, Inas, Milica Todorović i Nataša Aksentijević, što je izazvalo veliku pažnju publike i fanova ovih izvođača.

Jedan od trenutaka koji je posebno privukao pažnju jeste deo emisije pod nazivom "Pitanja sa Instagrama", gde je Nikolija otkrila da li bi snimila duet sa Breskvicom. Ova izjava izazvala je brojne reakcije među fanovima i pokrenula raspravu o mogućoj saradnji ove dve popularne pevačice.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 

- Što da ne, ja nju podržavam od početka njene karijere, ali kada su dueti u pitanju uvek je ta koja je presudna - rekla je Nikolija.

Podsetimo, Nikolija je nedavno napravila promociju novog albuma ,,Lavina", a tom prilikom istakla je sve o saradnji sa brojim kolegama koji su se našli u duetima. Nikolija je istakla da je vrlo teška za duete, jer je ona ta koja mora da ima svoj pečat, sa čim se složio i Relja Popović, budući da se na albumu nije našla njihova zajednička numera, pa su se fanovi zapitali zbog čega. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija Jovanović na promociji albuma ,,Lavina"

 

I Nikolija, i Relja su rekli isto, da je napraviti njihov duet vrlo komplikovana stvar, budući da tu treba dosta truda i strpljenja. 

Inače, Nikolija je takođe pred našim kamerama izjavila kako njihovim ćerkicama ne pušta njihove pesme, ali i progovorila o zdravlju svoje majke. 

Ćerkicama ne puštam našu muziku jer muzika koju izvodimo nije dečija. Nisu to pesme koje treba puštati deci. Vesna je odlično. Nastupa mnogo! Kritikujem je zbog toga. Pevanje nju čini srećnom i živom. To je njen život. Otac je na prvo slušanje rekao "čista desetka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading