BRESKVICA ZADALA TEYA DORI UDARAC "ISPOD POJASA!" Pozvala fanove na proteste, pa najavila novu BORBU!

Autor:

Zabava

07.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica je okrenula novi list, pa pozvala fanove da izađu na proteste.

BRESKVICA ZADALA TEYA DORI UDARAC "ISPOD POJASA!" Pozvala fanove na proteste, pa najavila novu BORBU!

Foto: Printscreen/RTS1

Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je prokomentarisala poziv za protest ispred RTS zgrade 9. marta, koji je počeo kružiti društvenim mrežama. Breskvica je istakla da neće biti u Srbiji tog dana, pa poručila fanovima da nema potrebe za takvim skupovima, međutim, čini se da se ipak predomislila.

- Ja radim devetog, u Cirihu! Ja sam u Cirihu tada... Ne mogu da stignem i na jedno, i na drugo. Šalu na stranu, nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, nema potrebe za bilo kakvim dalje pričanjem, vesela sam, ponosna sam, nisam povređena i to je to - ispričala je Breskvica u emisiji "Amidži šou". 

Republika

Foto: RTS Printscreen

Breskvica

 

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji, Breskvica je priznala da ne namerava da zaustavi svoje fanove, koji izlaze na protest, jer se ne slažu sa odlukom da Teya Dora predstavlja Srbiju na Evroviziji sa pesmom "Ramonda".

Ovaj potez Breskvice ostavio je u šoku mnoge, koji su se nadali da će bar pokušati da stane na put brojnoj publici i fanovima, koji je podržavaju. Breskvica je izazvala muk u studiju, a ova njena izjava se deli munjevitom brzinom. Komentari neprestano stižu, a ljudi su u neverici da je ovo bila spremna da izjavi:

- Možete li da obustavite, da kažete svojim fanovima da ne prave cirkus? - upitala ju je voditeljka.

- Ja tu stvarno ništa ne mogu da uradim, ako se neko oseća diskriminisano i povređeno... Narod se očigledno tako oseća, ja tu ne mogu da uradim nešto - rekla je Breskvica za K1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading