BRESKVICA I TEYA DORA OVOME MORAJU STATI NA PUT: Drama zbog pobednika PZE se nastavlja, navijači izlaze na ulice!

Autor:

Zabava

06.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi Breskvice planiraju proteste, Teya Dorina publika uzvratila udarac.

BRESKVICA I TEYA DORA OVOME MORAJU STATI NA PUT: Drama zbog pobednika PZE se nastavlja, navijači izlaze na ulice!

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, rts/printscreen

Posle pobede Teye Dore na srpskom izboru za Evroviziju sa pesmom "Lila Ramonda" izbile su kontroverze, što je dovelo do planiranog protesta navijača Breskvice. Protest je zakazan za 9. mart ispred sedišta RTS-a, kako bi se pokazala podrška Breskvici, koja, iako je bila favoritkinja, nije pobedila na takmičenju. Najava protesta naišla je na odgovor Teye Dorinih pristalica, koje su takođe planirale da se okupe u isto vreme i na istom mestu.

Proces donošenja odluka, koji uključuje profesionalni žiri i glasove publike, došao je pod lupu. Navijači Breskvice optužuju žiri da joj je sabotirao šanse, posebno ističući Mariju Šerifović i Sajsi MC, koja je njenoj pesmi dodelili 0 poena. Ovo je podstaklo optužbe za pristrasnost i nefer tretman u procesu izbora.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Teya Dora i Breskvica

 

Kao odgovor na planirani protest, Breskvica je najavila u emisiji Ami G da neće prisustvovati okupljanju. Takođe, njeni pristalice su napravile stranice na društvenim mrežama pod nazivom "Pravda za Breskvicu", odražavajući njihovu odlučnost da se suoče sa onim što smatraju nepravdom.

Kontroverza je podelila navijače, pri čemu neki kritikuju organizatore protesta zbog eskalacije situacije. Sukob između ove dve grupe dodao je novi sloj intenziteta već zagrejanom debatu oko ovogodišnjeg izbora za Evroviziju u Srbiji.

Uz sve to cijela situacija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, a na Twitteru se iščuđavaju, ali i ismevaju proteste, kao i brojne komentare putem društvenih mreža.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Imges

Teya Dora i Breskvica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading