VILA NA DEDINJU PODELJENA ZBOG PZE: Veljko podržavao Breskvicu, Anastasija Teya Doru, Ceca progovorila: Stvaraju se KLANOVI, to je NEPRIHVATLJIVO!

Autor:

Zabava

06.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca otkrila da li je došlo do sukoba između Anastasije i Veljka!

VILA NA DEDINJU PODELJENA ZBOG PZE: Veljko podržavao Breskvicu, Anastasija Teya Doru, Ceca progovorila: Stvaraju se KLANOVI, to je NEPRIHVATLJIVO!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić

Poslednjih nekoliko dana jedna od glavnih tema u regionu je takmičenje "Pesma za Evroviziju". Dobar deo javnosti podelio se na Teya Doru, koja je osvojila prvo mesto, i na Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja je osvojila drugo mesto i najveći broj SMS glasova publike. Koliko je javnost podeljena, govori i stanje u vili Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, Veljko Ražnatović je javno isprozivao Teya Doru, te podržao Breskvicu, dok je Anastasija Gudelj podržala pobednicu, sa kojom je sarađivala i koja joj je drugarica. Ceca je podržala obe, a sada je otkrila da li je došlo do sukoba između Anastasije i Veljka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić

Breskvica, Veljko, Ceca i Teya Dora

- To nije sukob mišljenja, to je sloboda mišljenja, bez uvreda, bez mržnje prema onom drugom. Anastasija je bila za Teya Doru, ja sam bila za Teya Doru i Breskvicu, a Veljko za Breskvicu. Koja god da je odnela pobedu, meni bi srce bilo na mestu. Veljko je baš bio za Breskvicu, i to je potpuno okej - kazala je Ceca u emisiji "Moj dan, blic dan", pa se osvrnula na ratove koji se vode na društvenim mrežama:

- Gledam sada na ovim društvenim mrežama, to je apsolutno neprihvatljivo, te uvrede, pa su jedni protiv drugih, stvaraju se klanovi. Imaš pravo da ti se ne sviđa pesma, kao što je moj Veljko je izrazio stav da je bolja pesma od Breskvice, ali nikada nije uvredio izvođača. Na društvenim mrežama se stvara negativna histerija, pa se vređaju izvođači, teorije zavere. Bogu hvala, srpski jezik je vrlo bogat, nezadovoljstvo se može izraziti na jedan pristojan način, a ne vređati izvođača koji vam ništa nije skrivio. Svi ti takmičari su se prijavili sa željom da odu na Evroviziju, to je apsolutno legitimno pravo svakog pojeodinca i ne znam zašto se u ljudima rađaju takvi izlivi mržnje, besa. Navijaćemo za Teya Doru, isto kao što bismo da je otišla Breskvica, Zejna, ostali takmičari. Meni je i Džordži bio odličan. Činjenica je da jedan mora da ode, ne mogu da idu svi.

Republika

Foto: ATA Images

Veljko, Anastasija i Ceca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading