"I CECA JE UŠLA U PRIČU, ONA..." Konstrakta razvezala jezik o DRAMI Teya Dore i Breskvice, pa pomenula Ražnatovićku!

Autor:

Zabava

07.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta progovorila o temi zbog koje se "zapalio" region!

"I CECA JE UŠLA U PRIČU, ONA..." Konstrakta razvezala jezik o DRAMI Teya Dore i Breskvice, pa pomenula Ražnatovićku!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Ana Đurić Konstrakta iznela je svoj stav o trenutnoj drami nakon finala takmičenja "Pesma za Evroviziju". Naime, javnost se podelila nakon proglašenja Teya Dore za pobednicu, jer su mnogi smatrali da je pobedu trebalo da odnese Anđela Ignjatović Breskvica, koja je dobila najviše SMS glasova publike.

- Prošlo je par dana, idem dalje, završen je hajp, smirila sam se. Pomislila sam u ponedeljak "zamisli da sam prošla"? Teya Dori nije lak zadatak sada - rekla je naša pevačica, pa istakla svoj stav o najavljenim protestima ispred RTS-a od strane Breskvicinih i Teya Dorinih fanova:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Konstrakta sumirala utiske nakon PZE

- Uvek ima nekog nezadovoljstva i komično je i opasno. Zar nije i Ceca ušla u priču (aludirajući na emisiju u kojoj je Ražnatovićka ugostila obe mlade pevačice, a koja će se uskoro emitovati)? Ona ima autoritet da smiri strasti valjda, tako kažu. Ovde je specifična situacija, u polje je ušlo tumačenje teksta pesme "Gnezdo orlovo", a ovde je zapaljiv teren, osetljiv trenutak. Nisu uspostavljeni kriterijumi kako čovek može da glasa - istkala je Konstrakta, pa se osvrnula na napade na Sajsi MC, koja je dala Breskvici nula poena:

- Sajsi MC ima legitimno pravo da glasa po subjektivnom mišljenju ko bi nas tamo dobro predstavljao. To moramo da poštujemo, podeljeno je pola-pola sa publikom. U ovom trenutku je to tako, nemamo dalje šta da diskutujemo, to su uslovi sa kojima smo ušli u takmičenje. Ako to znaš, nema dalje - rekla je nekadašnja predstavnice Srbije na Evroviziji, pa se dotakla situacije, koju je ona doživela, kada je od Nede Ukraden dobila 0 bodova:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić,ST/V. LUKIĆ

Breskvica i Ceca

- U tom trenutku nisam pratila tabelu, bodove, naknadno sam shvatila. Ljudi su tek kasnije digli buru, "što je Neda dala Konstrakti nulu"? Nije lako žirirati, pokušavaš da budeš objektivan, ali nije lako isključiti subjektivan osećaj. Nisu uspostavljeni kriterijumi kako čovek može da glasa.

Konstrakta je otkrila i šta misli o pobedničkoj pesmi "Ramonda".

- Oni koji gledaju polufinala su oni koji prate Evroviziju, upoznaju se malo sa materijalom. Ramonda ima neku temu, ako se bude promovisala kao anti-ratna pesma može proći kod publike. Ovo je pesma koja te ne kupi na prvu, treba joj malo vremena. Na ishod utiče i tok takmičenja, da li će se naći između dve brže pesme.

Republika

Foto: RTS

Konstrakta mesila hleb na bini

Konstrakta je progovorila i o svojoj pesmi "Novo, bolje".

- Ne umem baš da umesim testo za hleb - počela je Konstrakta, pa se prisetila jedne situacije:

- Jednom prilikom sam nosila hleb u gepeku četranest dana! Kada sam videla svuda mrve, haos.

- Krajnji cilj je mažemo džema na 'leba, pa opet peremo ruke i tako u krug! - ispričala je Konstrakta za "Radio S".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading