BAĆA DO JUTRA SLAVIO ROĐENJE SINA! Glumca CEPALI, a ona se POPELA na stolicu i zaigrala!

Autor:

Zabava

07.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke samo pljušte!

BAĆA DO JUTRA SLAVIO ROĐENJE SINA! Glumca CEPALI,  a ona se POPELA na stolicu i zaigrala!

Foto: instagram.com/radonjicmiodrag

Glumac Miodrag Radonjić dobio je drugog sina u braku sa svojom suprugom Milicom Mikić, a njihov prvenac Sava dobio je brata Teodora. Popularni Baća je slavio rođenje deteta do ranih jutarnjih sati, a na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kojem se glumac u pocepanoj majici veseli sa najbližima dok muzika svira za njihovim stolom.

Glumica Nina Janković, inače Radonjićeva kuma i koleginica sa klase, popela se na stolicu i zaigrala. Baća je objavio i fotografiju na kojoj pozira sa sinom Savom kog drži u naručju, dok u opisu stoji:

- Bjat.

Ovaj prizor raznežio je srca pratilaca popularnu zvezdu "Južnog vetra" na Instagramu, a emotikonom u obliku srca ispod fotografije oglasila se i Radonjićeva supruga. Mnoge poznate ličnosti čestitale su Radonjiću rođenje sina, a među njima su Tamara Dragičević, Sloboda Mićalović, Tijana Marković i drugi.

Republika

Foto: instagram.com/radonjicmiodrag

 

Podsetimo, Miodrag je oženjen Milicom Mikić sa kojom je sada dobio drugog sina. Glumac je svojevremeno otkrio šta najviše voli kod svoje lepše polovine.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže - rekao je on, pa otkrio da mu je ona najveća podrška ali i kritičar.

Miodrag u šali kaže kako pored sebe ima Moniku Beluči.

Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike - rekao je Radonjić za Informer.

Kao nagrada njihove ljubavi se i Sava.

- Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan - dodao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading