BAĆA DOBIO JOŠ JEDNOG SRPČIĆA: Porodila se lepa Milica, slavlje u domu Radonjića!

Autor:

Zabava

06.03.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje - supruga Miodraga Radonjića Baće donela je na svet još jednog sina!

BAĆA DOBIO JOŠ JEDNOG SRPČIĆA: Porodila se lepa Milica, slavlje u domu Radonjića!

Foto: Instagram/milicamikic_

Milica i Miodrag na svadbi

Kako Republika saznaje, Milica Mikić, psihološkinja i supruga našeg popularnog glumca Miodraga Radonjića Baće, porodila se danas i na svet donela zdravog dečaka. Porođaj je prošao u najboljem redu, a Milica i dečak se trenutno odmaraju u porodilštu.

Milica i Miodrag već imaju jednog dečaka, koga su dobili sredinom decembra 2020. godine i dali mu ime Sava.

Podsetimo, Miodrag je početkom decembra prošle godine potvrdio da mu je supruga ponovo u drugom stanju, kao i da čekaju još jednog sina. Tada je Baća potvrdio da će dobiti još jednog sina.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica i Miodrag

- Da, istina je. Čekamo drugo dete i to još jednog sina. Hvala vam puno na lepim željama - rekao je Baća za domaće medije.

Supruga glumca Miodraga Radonjića završila je psihologiju, a o njenoj lepoti se mnogo piše i priča. Mnogi je upoređuju i sa slavnom glumicom Monikom Beluči, a sa njom ju je poistovećivao i sam glumac.

Republika

Foto: Instagram.com/milicamikic_

Milica i Miodrag i prvi sin Sava

Uglavnom, kod Milice na profilu prevladavaju fotografije iz svakodnevnice, te kada objavi neku gde je elegantnije obučena, ljudi se oduševe njenom vitkom linijom i prirodnom lepotom. Jednom prilikom, Baća je otkrio šta voli kod nje.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading