ZASVIRAO KLAVIR, ALI NE RUKAMA: Baća se prisetio STUDENTSKIH DANA i objavio URNEBESAN snimak! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani znaju da sviraju klavir, a oni veštiji pri tom ne koriste ruke već nešto drugo.

ZASVIRAO KLAVIR, ALI NE RUKAMA: Baća se prisetio STUDENTSKIH DANA i objavio URNEBESAN snimak! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Miodrag Radonjić

Glumac Miodrag Radonjić prisetio se studentskih dana i objavio snimak, kojim je nasmejao svoje pratioce na Instagramu.

Na snimku se vidi kako popularni Baća zaneseno svira klavir, ali u jednom trenutku podiže ruke dok se i dalje čuje muzika, i tako ostavlja gledaoce da puste mašti na volju i zamisle čime on to svira. I dok se mnogima vrzmaju po glavi bezobrazne misli na kraju videa skrivena iza klavira pojavljuje se glumica Anja Alač, njegova koleginica sa klase, koja je sve vreme pritiskala dirke dok je Baća pravio šou pred kamerom.

Snimak iz studentskih dana podsetio je klasiće na period koji su proveli na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a kuma popularnog glumca Nina Janković prokomentarisala je video snimak rečima: "Nedostaje mi faks".

Miodrag se proslavio ulogom Baće u filmu i seriji "Južni vetar", gde igra kriminalca zajedno sa Milošem Bikovićem. Priča o momcima iz kriminalnog miljea Petru Marašu i Baći ove godine trebalo bi da bude konačno završena.

Snimanje trećeg dela filma uskoro bi trebalo da počne, a scenario za treći po redu dugometražni igrani film, nastao po ideji reditelja Miloša Avramovića, napisao je Petar Mihajlović.

Reditelj Miloš Avramović je nedavno na svom instagram profilu otkrio i naziv trećeg dela "Južni vetar". Zvaće se "Južni vetar 3: Gas geben", što u prevodu sa nemačkog jezika znači "dati gas" ili žargonski "ide gas".

Prema najavama glavnog glumca Miloša Bikovića, predstojeći film o Marašu i Baći staviće tačku na projekat "Južni vetar". 

Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je nedavno Biković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading