BAĆA SINU DAO IME MOĆNOG ZNAČENJA: Naježićete se kada vidite, ima veze sa BOGOM!

Autor:

Zabava

07.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Radonjić dobio je sina, a sada mu je dao ime od kog ćete se naježiti!

BAĆA SINU DAO IME MOĆNOG ZNAČENJA: Naježićete se kada vidite, ima veze sa BOGOM!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miodrag Radonjić

Kako je Republika prva pisala, supruga našeg popularnog glumca Miodraga Radonjića, psihološkinja Milica Mikić, porodila se juče i na svet donela sina, kojem su ponosni roditelji sada odlučili da daju ime Teodor.

- Veoma se radujemo dolasku bebe. Dogovorili smo se da će se zvati Teodor - istakao je Baća iz serijala "Južni vetar", prenosi Blic.

Republika

Foto: Instagram/milicamikic_

Miodrag Radonjić dobio drugog sina sa lepom Milicom

Inače, ime Teodor potiče iz grčkog jezika i nosi moćno značenje. Naime, izvedeno je od reči theos što znači "Bog" i reči doron što znači "dar". Kombinacijom ove dve reči ime Teodor dobija prelepo značenje - "dar božiji".

Podsećanja radi, Milica i Miodrag već imaju jednog dečaka, koga su dobili sredinom decembra 2020. godine i dali mu ime Sava. Radonjić je početkom decembra prošle godine potvrdio da mu je supruga ponovo u drugom stanju, kao i da čekaju još jednog sina.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miodrag Radonjić dobio drugog sina sa lepom Milicom

Supruga Miodraga Radonjića završila je psihologiju, a o njenoj lepoti se mnogo piše i priča. Mnogi je upoređuju i sa slavnom glumicom Monikom Beluči, a glumac ju je dugo čuvao od radoznalih pogleda.

- Volim njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže - rekao je jednom prilikom Radonjić, te dodao da je Milica njegova najveća podrška, ali i najozbiljniji kritičar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading