NAPADNUT OGNJEN AMIDŽIĆ ZBOG TEYA DORE! Hitno oglašavanje voditelja Pinka, u sve umešan i RTS! DRAMA

Autor:

Zabava

07.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj se oglasio nakon optužbi da je namerno ugostio Breskvicu umesto Teya Dore u svojoj emisiji!

NAPADNUT OGNJEN AMIDŽIĆ ZBOG TEYA DORE! Hitno oglašavanje voditelja Pinka, u sve umešan i RTS! DRAMA

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Voditelj Ognjen Amidžić odlučio je da se obrati javnosti povodom komentara na društvenim mrežama u vezi sa nedolaskom ovogodišnje pobednice "Pesme za Evroviziju" u njegovu emisiju. Naime, kako je ugostio većinu favorita, uključujuči i drugoplasiranu Anđelu Ignjatović Breskvicu, svi se se pitali zašto je Teya Dora jedina izostala.

Međutim, nakon različitih spekulacija, Amidžić je otkrio da je razlog za Teodorino odsustvo bio zahtev Radio-televizije Srbije da se njen dolazak odloži za drugi datum, te istakao da će javnost biti blagovremeno obaveštena kada će se to tačno desiti.

- Pošto pišete kojekakve gluposti, samo da objasnim. U sinoćnu emisiju bila je pozvana i Teya Dora, normalno kao pobednica, ali me je RTS zamolio da za nju bude drugi datum. Tako da ću vam javiti kad bude taj datum - napisao je Amidžić na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter).

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora PZE

Podsećanja radi, u istoj emisiji, drugoplasirana Anđela Ignjatović Breskvica je podelila svoje utiske o učešću na takmičenju "Pesma za Evroviziju". Ona je otvoreno izjavila da ne planira da se ponovo prijavi za ovakva takmičenja, ističući da smatra da je jedno učešće dovoljno da pokaže svoje umeće. Breskvica je takođe iznela svoje mišljenje o pobednici Teyi Dori, ističući da je ona bila njen favorit i da je bila srećna zbog njenog trijumfa.

- Smatram da je to takmičenje na kom se pojaviš jednom i šta uradiš - uradiš, nikad se više neću prijavljivati. Nisam bila tužna jer sam znala, prosto ja imam tu neku intuiciju, kada sam se probudila znala sam da neću proći... Srećna sam bila što je moj favorit pobedio, a to je Teya Dora, odmah posle mene, ona je bila moj favorit. Ja želim da verujem u to da je takmičenje bilo regularno. Smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolilo da lažira tako nešto - rekla je Breskvica u "Amidžiju".

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica u Amidžiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
kirilo pentagramski

07.03.2024 10:36

Da mi je znati čiji su orlovi uz albansko tursku muziku, pa još falširanje u izvodjenju? Divota , vrlo bitna tema za Srbiju.

Milanm977

07.03.2024 15:30

Show must go on ili srpski rečeno šou ne sme stati ne mislite kad ste gladni da vam hvali hleba mislite na trivijalne stvari jer cirkus za to služi...