DA VAM SRCE PREPUKNE! Jelena Karleuša objavila Divnine najemotivnije trenutke - slomila se nakon petogošinjice SAHRANE svoje majke! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče se navršilo tačno pet godina od sahrane pokojne Divne Karleuša, majke naše muzičke zvezde!

DA VAM SRCE PREPUKNE! Jelena Karleuša objavila Divnine najemotivnije trenutke - slomila se nakon petogošinjice SAHRANE svoje majke! (VIDEO)

Foto: instagram.com/divnakarleusa

Jelena i Divna

Divna Karleuša, pokojna srpska novinarka i radijska voditeljka preminula je 3. marta 2019. godine, a sahranjena je tri dana kasnije. Dan nakon petogodišnjice od Divnine sahrane, njena ćerka, muzička zvezda Jelena Karleuša, podelila je dirljiv snimak na svom Instagram profilu.

Jelena je podelila neke od najradosnijih Divninih trenutaka sa veselja, gde se moglo videti koliko je ona bila vesela žena, koja je uživala u životu, čak i dok je bila bolesna.

- Zauvek, anđele moj - napisala je Jelena u opisu snimka.

Mnoge poznate ličnosti ostavile su Jeleni komentar ispod objave.

- Draga naša Divna, puno nedostaje - napisala je Dragana Mirković.

Mira Škorić je ostavila emotikon koji plače i crno srce.

Podsetimo, Divna je preminula nakon trogodišnje borbe sa rakom u svom domu u Beogradu, a sahranjena je na Novom bežanijskom groblju. 

Rođena je u Ptuju u Sloveniji, jedno vreme je živela je u Zagrebu i Puli. Majka joj je bila iz Doboja, a otac Slovenac, koji je poginuo kada je ona imala deset godina.

S majkom i sestrom je stanovala u Zemunu, a potom se preselila na Novi Beograd, gde su od vojske dobili veći stan, s obzirom da joj je otac bio pilot. Sa samo 19 godina se udala za Dragana Karleušu, kriminalističkog inspektora s kojim je 1978. godine dobila kćerku Jelenu. Njih dvoje su se razveli još dok je Jelena bila mala, ali su ipak živeli još nekoliko godina nakon razvoda. Nakon Dragana, Divna je 17 godina bila u vezi s pevačem Velimirom Mitrovićem Galetom.

Republika

Foto: instagram.com/divnakarleusa,ST/D. KADIĆ

Divna Karleuša

Sa četrnaest godina je pobedila u kvizu Mikrofon je vaš i tako dobila priliku da napravi svoj petominutni program na radiju. Njena emisija je bila zapažena, iako nije pobedila u kvizu. Nekoliko godina kasnije se prijavljuje za honorarnu saradnju Radija 202 i dobila je priliku u informativnoj redakciji. Nakon toga je radila Večernju reviju želja na Prvom programu. Zahvaljujući svom očaravajućem glasu vrlo brzo je stekla veliki broj obožavaoca koji su joj često priređivali iznenađenja, iako nisu znali ni kako izgleda. Mnogim pevačima je puštajući njihove pesme, čak i kada su neki od njih bili zabranjeni, pomogla im je da postanu popularniji. Bila je član Radija 101 od njegovog osnivanja. Prvo je radila kao voditeljka, potom kao urednica sve do 2005. godine.

Učestvovala je u više rijaliti programa. Prvi put se pojavila u VIP Velikom bratu 2010. godine, potom je 2013. godine učestvovala u petoj sezoni Farme, a tokom 2015. godine bila je učesnik četvrte sezone Parova. Bila je i učesnik rijaliti emisije Akademija debelih, gde je uz pomoć stručnih lica pokušala skinuti višak kilograma, piše Vikipedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading