"DANIJELA ŠTAJNFELD JE ELITNA PROSTITUTKA" Branislav Lečič izneo ŠOK TVRDNJE o glumici koja ga je prijavila za SILOVANJE!

Autor:

Zabava

07.03.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok tvrdnje Branislava Lečića!

"DANIJELA ŠTAJNFELD JE ELITNA PROSTITUTKA" Branislav Lečič izneo ŠOK TVRDNJE o glumici koja ga je prijavila za SILOVANJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Glumac Branislav Lečić šokirao je javnost izjavom da je njegova koleginica Danijela Štajnfeld registrovana prostitutka. Naime, Lečić je istakao da je informaciju o Danijeli dobio iz MUP-a.

- Strašno je to kod Milene Radulović koja je saznala u policiji da je to nameštaljka Danijele. Meni se u pozorištu izvinila Milena, ali kada su se pojavili mediji, ona se uplašila i negirala da je to rekla. Taj zverski odnos bez mozga je ušao u društvo. Tu se stvara atmosfera gde jedan drugog treba da uništite. Mi smo izgubili odnos sa prirodom. Ukinuli smo dušu, ukinuli smo emociju. Danijela Štajnfeld je registrovana elitna prostitutka. Ja sam tu informormaciju dobio iz MUP-a. Ako je neko spreman da prodaje svoje telo, onda će prodati i dušu za mnogo veće pare. Naravno, ne mora da znači da prostitutka ne može biti silovana, ali njen moral se svakako dovodi u pitanje - rekao je Lečić, prenosi Informer, a potom se dotakao i Anđele Jovanović:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Branislav Lečić tvrdi da je Danijela Štajnfeld prostituka

- Ja ne bih bio čovek da me to ne boli. Šta oni podržavaju? Je l podržavate to da se nekome ukine pravo na rad? Sledeće pitanje je njeno pravo da bira sa kim će da radi. Pitanje izbora je slobodan, ali to se radi na vreme. Ja sam potpisao ugovor, a osam sati pre toga dobijam informaciju da ona ne želi. Slobodan izbor, da, ali ne na neprofesionalan način. Ako je razlog podrške Anđeli to što me smatraju krivcem zbog onoga što je bilo sa  Danijelom, onda je to potpuno ludilo. Sama optužba je kazna i ne obazire se ni na kakve činjenice. Jel ja treba da budem kolateralna šteta? Jel želite da me vidite mrtvog? Jel to satisfakcija? Gde je kraj? Glumci su počeli jedni druge da jedu, što je sramota za profesiju! Ta solidarnost oko rada je nešto što mora da pripada našoj zajednici. Ne možete na laži da zidati svoja poverenja.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečiča da ju je silovao 2012. godine. Međutim, on je pre dve godine oslobođen optužbi jer je zaključeno da je prijava bila lažna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

08.03.2024 10:05

Ovaj čovek pokazuje sve bedniju i bedniju stranu ličnosti...

Dipl.pravnik

08.03.2024 11:01

Iako mi Lečić nije ni malo simpatičan, moram da pitam na koliko je osuđena ova gospođa za lažno prijavljivanje?

Pobesneli Laloš

09.03.2024 12:24

Dosta je bilo predatora, manijaka, siledžija, pedofila, žigola, olinjalih jaraca...

Komša

09.03.2024 13:51

Bitangi treba takva šamarčina da zapamti kada je nekoga nazvao prostitutkom. Nasilnik je našao da nekoga opanjkava.