OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE U LEČIĆEVOJ TUŽBI: Advokat obelodanio nove detalje SUĐENJA sa Anđelom Jovanović! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga je Branislav Lečić tužio mlađu koleginicu, Anđelu Jovanović!

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište u slučaju koji glumac Branislav Lečić vodi protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović. Nakon nešto manje od sat vremena, Goran Draganić, advokat Jovanovićeve, dao je izjavu medijima ispred suda, otkrivajući detalje o predmetu tužbe.

Draganić je istakao da će naredno ročište biti zakazano za 30. septembar, što je izazvalo iznenađenje s obzirom na dužinu ovog perioda. Takođe, naglasio je da su obe strane predložile svoje svedoke i dokaze, te da je suđenje odloženo uprkos pripremljenosti obe strane za sučeljavanje pred sudom.

- Danas je održano pripremno ročište, na sledećem ročištu biće saslušan gospodin Branislav Lečić, tužilac i daće izjavu. Kao i na svakom pripremonom ričištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i dokaze, a to je učinila i tužilačka strana, a i naša strana. Nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. Prilično dug period, ali to je što je. Što se tiče izajve gospođe Anđele Jovanović, ona je već dala izjavu, zato smo odlučili da ona ne daje izjavu. daće izjavu pred sudom o svim svojim legitimnim porivima zbog čega ne želi... Svako suvereno pravo svakog umetnika da slobodno odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne - rekao je Draganić za Republiku koja se našla na licu mesta.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđela Jovanović u pratnji advokata Gorana Draganića

Kako je otkrio Anđelin advokat, Branislav Lečić je podneo tužbu protv njegove klijentkinje zbog navodne povrede časti i ugleda.

- To je zanimljivo. Siguran sam da Anđela Jovanović ne može nikome da uskrati pravo na rad. Ona je dala izjavu. Ovde se radi o povredi časti i ugleda, u navodnoj izjavi koju je dala Anđela. Nju ćemo čuti na jednom od sledećih ročišta, Nažalost, proces će biti spor, prvo će biti saslušan Branislav Lečić, pa Anđela Jovanović, pa svedoci - zaključio je advokat za naš portal.

Republika

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, ATAImages

Anđela Jovanović i Branislav Lečić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading