OBRADOVIĆ OTKRIO ZDRAVSTVENI BILTEN! Evo ko je pod ZNAKOM PITANJA i šta Žoc KAŽE o izostanku Mirotića! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u 28. kolu Evrolige gostuju italijanskom šampionu.

OBRADOVIĆ OTKRIO ZDRAVSTVENI BILTEN! Evo ko je pod ZNAKOM PITANJA i šta Žoc KAŽE o izostanku Mirotića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana ove nedelje gostuju Olimpiji iz Milana, gde će pokušati da nastave pobednički niz započet protiv Efesa.

Izabranici Željka Obradovića su trijumfom nad bivšim prvakom Evrope prekinuli crnu seriju, koja ih je pratila od finala Kupa Radivoja Koraća i meča protiv Crvene zvezde.

Podsetimo, klub iz Humske je savladao "pivare" rezultatom 100:90 i zadržao šanse da se na kraju ligaškog dela takmičenja plasira u Top 8 ili plej-in.

Pred put u Italiju, medijima se obratio trener crno-belih:

- Imamo problem u smislu da Jaramaz nije sposoban da trenira sa ekipom, oseća i dalje probleme zbog te koju je imao na finalu Kupa, ali pokušava da radi. Što se tiče njih dvojice (prim.aut Džejms Naneli), a uopšte i tima uopšte, sutra ćemo dorediti posle treninga, odnos onoga što budemo videli na treningu će odlučiti ko će da igra - otkrio je Željko Obradović.

Najtrofejniji evropski stručnjak je skenirao narednog rivala:

- Inače, priča o Milanu kao ekipi koja u zadnjih pet utakmica podigla prosek šuteva za tri poena, sa nekih 25 pokušaja su otišli na 32. Karakteristika njihove igre je da imaju četvorke i petice koji su sposobni da šutiraju za tri poena, oni su bitni spoljni igrači koji sve kreiraju i sem Kajla Hajnsa svi ostali su sposobni da šutiraju za tri poena. To su glavne stvari na koje moramo da obratimo pažnju, plus prisetiti se svega onoga što su uradili u prvoj utakmici kada su bili dominantni i dobili s 15 razlike, pa smo mi uspeli da u završnici okrenemo utakmicu, pa čak i da ne bude neizvesna - dodaje Žoc.

Za Armani opet neće igrati Nikola Mirotić...

- Ne znamo mi to dok ne budemo videli taj dan, mi se spremamo uvek za sve igrače koje imaju u timu. Ko će igrati, ko neće mi to ne znamo - istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading