MIRJANA KARANOVIĆ DOBILA LEČIĆEVU PORUKU: Branislav otkrio sve detalje SUSRETA sa koleginicom, OVAJ detalj je sve šokirao!

Autor:

Zabava

11.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić progovorio o poruci koju je poslao koleginici Mirjani Karanović

MIRJANA KARANOVIĆ DOBILA LEČIĆEVU PORUKU: Branislav otkrio sve detalje SUSRETA sa koleginicom, OVAJ detalj je sve šokirao!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel,Printscreen

Naš proslavljeni glumac Branislav Lečić nedavno je gostovao u jednoj emisiji u kojoj je progovorio o kolegama, koji su se ogrešili od njega, a tom prilikom je imenovao i glumicu Mirjanu Karanović, sa kojom je imao čak i blizak susret, te je opisao sve detalje. 

Naime, kako je Branislav istakao, on je pogledao Mirjanu oči, nakon čega joj je pružio ruku, te je istakao da je to bila jasna poruka koju joj je uputio.

Foto: Novo Jutro

Branislav Lečić

 

- Svi su osećali to u mojoj porodici... Video sam jednu koleginicu, osobu sam video, pružio sam joj ruku, ali sam ćutao i gledao sam je pravo u oči, ni ona nije izgovorila reč ni pokajanja, ni izvinjenja, ali sam siguran da je primila moju poruku. To je Mirjana Karanović, sigurno je čula ono što sam imao da joj kažem, a nisam ništa rekao - ispričao je Branislav Lečić u jednoj emisiji. 

Podsetimo, glumac Branislav Lečić progovorio je o slučaju Štajnfeld koji mesecima unazad potresa javnost Srbije i regiona, te otkrio kako je preživeo sve i kako se sada nakon svega oseća.

Foto: ATA Images

Branislav Lečić

 

- Izjave nisam davao namerno, zato što smatram da je za takve optužbe neophodno tretirati ozbiljno institucije koje su za to predviđene, to je policija i tužilaštvo. Kada dobijete jednu takvu prstom ukazanu optužbu, onda morate biti dovoljno mudri da se pravda ne preseli u medije i da to ne postane navijanje ko je za jednu stranu ko je za drugu. Zato sam zaćutao i nisam hteo da radim ništa, da ne bi i sve moje kolege koje su i u različitim pozorištima i i Zvezdari i u Jugoslovenskom dramskom gde sam decenijski prvak dovodio u neku neprijatnost, nego da završimo to. Mada su se meni oni javljali i govorili kako žele da igraju, neće da prave zamenu, jer su bili svesni da govorim istinu - rekao je Lečić za Pink i dodao:

- Ovo što se meni desilo je svetski trend, to postaje sredstvo pomoću koga sa abicijom da se pomogne žrtvama silovanja, može da se desi druga stvar, a to je lažna prijava, takođe krivično delo. Izuzetno je važno da se progovori o seksulanom nasilju i da pre svega osobe ženskog pola koje su doživele i preživele takvu stvar budu ohrabrene da to prijave i da se to procesuria, ali meni se zalomilo suprotno, da to bude lažna prijava, koja je dokazana kao lažna činjenicama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading