ŽENA SE PORODILA U PUBLICI! Pevačica hitno PREKINULA KONCERT, pa prišla LEKARIMA da vidi KOG POLA je beba!

Autor:

Zabava

11.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bendu naredila da prestanu odmah sa svirkom.

ŽENA SE PORODILA U PUBLICI! Pevačica hitno PREKINULA KONCERT, pa prišla LEKARIMA da vidi KOG POLA je beba!

Foto: Credit: MPI04 / Capital pictures / Profimedia

pink pevačica

Pevačica Pink, koja trenutno boravi u Australiji zbog svoje nove turneje, prekinula je jedan od svojih koncerata zbog neočekivanog događaja u publici. Dok je izvodila pesmu "Our Song", primetila je da lekari odvode ženu iz publike koja je dobila kontrakcije i počela da se porađa. Odmah je naredila bendu da prestane sa svirkom i zatim viknula:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pevačica Pink prekinula koncert zbog žene koja se porađal au publici

- Čekajte, neko će dobiti bebu? Hoće li biti Ališa ili Alex? - aludirajući na svoje pravo ime, koje glasi Ališa Bet More. Na kraju je trudnici poželela sreću i nastavila koncert, istakavši da je ovo jako uzbudljivo i da se raduje porođaju te da će sve biti sjajno.

Nakon što je Pink prekinula koncert zbog trudnice u publici, prisutni su reagovali mešavinom iznenađenja, uzbuđenja i oduševljenja. Mnogi su se okrenuli ka ženi koja je odlazila sa lekarima, pružajući joj podršku i želeći joj sreću u porođaju. Pevačicina poruka trudnici, u kojoj je istakla da je ovo jako uzbudljivo i da će sve biti sjajno, dodatno je podgrejala emocije u publici, koja je pozdravila ovu gestu sa oduševljenjem.

Republika

Foto: Credit: MPI04 / Capital pictures / Profimedia

Pevačica Pink mami i bebi poželala sve najbolje pa im posvetila pesmu

Ova neobična situacija još jednom je pokazala da Pink nije samo pevačica, već i osoba koja brine o svojoj publici i pokazuje empatiju prema ljudima oko sebe. Njen spontani odgovor na neočekivan događaj pokazuje koliko je posvećena svom poslu i svojim obožavaocima. Osim toga, njen humoristički komentar o imenu bebe dodao je dodatnu toplinu ovoj već emotivnoj situaciji.

Nakon koncerta, društvene mreže preplavile su poruke podrške za trudnicu koja je doživela neočekivanu situaciju tokom koncerta. Mnogi su izrazili divljenje prema Pink zbog njenog brzog i saosećajnog reagovanja, ističući da je ova situacija još jednom pokazala koliko je važno imati umetnike koji brinu o svojoj publici i pokazuju ljudskost u neočekivanim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading