TRAGEDIJA U JABLANICI! Mlada policajka pucala sebi u glavu iz službenog pištolja - stravično samoubistvo ispred PORODIČNE KUĆE!

Autor:

Hronika

11.02.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je odmah pozvana nakon što je slučaj prijavljen jutros u 8:05 sati.

TRAGEDIJA U JABLANICI! Mlada policajka pucala sebi u glavu iz službenog pištolja - stravično samoubistvo ispred PORODIČNE KUĆE!

Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Jablanicu je jutros zavila tuga nakon što je, prema saznanjima portala "Avaza", policijska službenica M.R. (42) izvršila samoubistvo.

Prema informacijama koje su potvrđene iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, nesretna policajka je, najverovatnije, iz službenog pištolja pucala sebi u glavu ispred svoje porodične kuće.

Hitna pomoć je odmah pozvana nakon što je slučaj prijavljen jutros u 8:05 sati, ali nažalost, dežurni lekar je samo mogao da konstatuje smrt. Motivi ovog tragičnog događaja za sada nisu poznati.

U Policijskoj stanici Jablanica i celom MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona duboko su potreseni ovom tragedijom. Ova iznenadna gubitka ne samo da ostavlja prazninu u njihovim srcima, već i u zajednici koju su služili.

Podsetimo, užas i šok prožimaju region nakon brutalnog ubistva Saše K. u Doboju, čiji su počinitelji bili njegova supruga Andrea K, uz pomoć ljubavnika D.L. Ova tragična priča podseća na sličan incident koji je prošle godine potresao Srbiju, kada je Slađana P. organizovala lažiranje ubistva svog muža, kojeg je zapravo ubio njen ljubavnik Srećko M, uz pomoć maloletnika M.P. (17).

Šokantna transformacija dogodila se i u slučaju smrti Dejana Paunovića (33) iz sela Klokočevac, koji je isprva smatran nesrećnim slučajem. Međutim, dva meseca nakon njegove smrti, istraga je otkrila jezive detalje koji su ukazali na to da je Dejan ubijen po nalogu svoje supruge Slađane, uz pomoć njenog ljubavnika Srećka M. i maloletnika M.P. (17).

Prema saznanjima, Slađana je navodno organizovala ubistvo svog supruga tako što je Srećku M. i maloletniku M.P. dala oruđe za zločin - drvene motke, lopatu i rukavice. Oni su sačekali Dejana na putu kući s posla i brutalno ga ubili, nakon čega su njegovo telo sakrili u automobil, zapalili i gurnuli niz liticu. Ovaj zločin je kamufliran kao nesreća, što je doprinelo dirljivoj humanitarnoj akciji koja je organizovana za "potresenu udovicu" i njenu decu. Međutim, kada je istina izašla na videlo, akcija je obustavljena, a novac vraćen donatorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading