"SAMO NAJSTARIJA ĆERKICA ZNA DA JELENE VIŠE NEMA, KUĆOM ODJEKUJE MAMA, MAMA" Novi detalji jezive tragedije u Dolovu

Autor:

Hronika

09.02.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Pau je istakla da je posebno bolno slušati plač preostale dece i njihove uzvike za majkom, te da je teško i za odrasle zadržati suze pred tom tugom.

"SAMO NAJSTARIJA ĆERKICA ZNA DA JELENE VIŠE NEMA, KUĆOM ODJEKUJE MAMA, MAMA" Novi detalji jezive tragedije u Dolovu

Foto: ST/Nemanja Pančić

U selu Dolovo kod Pančeva, dogodila se tragična saobraćajna nesreća u kojoj je poginula mlada majka Jelena Pau (27), ostavljajući iza sebe četvoro maloletne dece i supruga Igora.

Sanja Pau, jetrva preminule Jelene, izrazila je duboku tugu zbog gubitka svoje rođake, ističući da je reč o prevelikoj tragediji koja je zavila celo selo u crno, prenosi Kurir.

Jelena je pošla u školu po najstariju ćerkicu, koja ima sedam godina i kojoj se nastava završavala u pola šest - kaže Sanja.

Nesreća je ostavila četvoro dece bez majke, samo najstarija ćerka zna da je poginula, dok ostala trojica mališana još uvek ništa ne znaju o tragediji koja ih je zadesila. Sanja Pau je istakla da je posebno bolno slušati plač preostale dece i njihove uzvike za majkom, te da je teško i za odrasle zadržati suze pred tom tugom.

- Od kuće je krenula biciklom kako bi brže stigla po dete. Spuštala se do škole niz ulicu, gde je inače, velika nizbrdica. Nije tačno da nisu radile kočnice na biciklu, ali jednostavno, toliko je strma ulica da je nemoguće i kočiti - dodaje Sanja.

Jelena je, prema rečima Sanje, krenula biciklom da preuzme najstariju ćerku iz škole, ali je na strmoj i slabo osvetljenoj Rumunskoj ulici na nju naleteo traktor koji je vozio njen teča. Iako nije vozio brzo, nesreća je bila neizbežna, a pomoć su pritekli upravo Jelenini teča i tetka, kao i prolaznici i roditelji koji su došli po decu iz škole.

- Kad je došla do raskrsnice i do Osnovne škole "Aksentije Maksimović", gde je u blizini i autobusko stajalište, odjednom je na nju iz susedne ulice Kralja Petra Prvog, naleteo vozač traktora. Nije vozio brzo, jedva 20 na sat, ali eto, desilo se da je podletela pod točkove i stradala. Da zlo bude veće, vozač traktora je Jelenin teča, dok je u korpi sedela njena tetka! - navodi Sanja.

Celokupno selo je zavijeno u crno zbog ove tragične nesreće, a mnogi ljudi izražavaju saučešće i spremni su da pruže pomoć porodici Pau.

- Mnoga deca koja su izašla sa nastave videla su šta se desilo. Strahota! Uplašila se i deca i roditelji i zaposleni u školi, a da ne govorim o tetki i teči koji su očajni. Brzo su došli policija i Hitna pomoć, ali nažalost, za našu Jelenu je bilo kasno - zaključuje Sanja.

Sanja je istakla da su Jelena i njen suprug Igor bili skladan i zaljubljen par, te da su živeli u teškim uslovima, ali se nikada nisu žalili. Ostavili su utisak pozitivnih i nasmejanih ljudi. Međutim, najveća tragedija je ostavila četvoro dece bez majke, od kojih najmlađa ima samo osam meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading