"PREBLEDEO JE KAD JE VIDEO DA JE TO NJEGOVA ROĐAKA" Meštani sela Dolovo o jezivoj tragediji, oglasilo se i tužilaštvo

Autor:

Hronika

09.02.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela Dolovo su potreseni ovom tragedijom, a događaj je ostavio dubok trag u njihovim srcima.

"PREBLEDEO JE KAD JE VIDEO DA JE TO NJEGOVA ROĐAKA" Meštani sela Dolovo o jezivoj tragediji, oglasilo se i tužilaštvo

Foto: ST/Nemanja Pančić

Majka četvoro dece, Jelena P. (30), iz Dolova kod Pančeva, izgubila je život u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja je potresla celu zajednicu. Nesreća se dogodila u blizini OŠ "Aksentije Maksimović", gde je mlada majka, vozeći bicikl, podletela pod traktor kojim je upravljao njen teča. Na licu mesta, Jelena je preminula od povreda koje je pretrpela u ovoj tragičnoj nesreći.

Meštani sela Dolovo su potreseni ovom tragedijom, a događaj je ostavio dubok trag u njihovim srcima. Mnogi od njih još uvek ne mogu da poveruju kako je mlada majka izgubila život na tako tragičan način. Scene na licu mesta su opisane kao jezive, a komšije su izrazile svoje saučešće i nevericu. "Celo selo priča o nesreći, niko još uvek ne može da poveruje na koji način je Jeca izgubila život", navode meštani za "Blic".

- Scene su bile jezive, komšija koji je bio za volanom nije mogao da veruje šta vidi. Nije ni reč rekao, prebledeo je kada je video da je to njegova rođaka. Žena je nepomično ležala u lokvi krvi, a on nije mogao da se pomeri. Velika tragedija. Ne mogu ni da zamislim kako je njemu, ali nije čovek kriv - objašnjavaju meštani.

Tragični događaj ostavio je snažan emotivan utisak na meštane, te su izrazili saosećanje prema porodici nesrećne žene. Deca koja su bila svedoci ove nesreće su ostala prestravljena, a cela zajednica je u šoku zbog gubitka mlade majke. Teča nesrećne žene je bio duboko potresen, a meštani su istakli da je scena bila veoma teška za sve koji su je videli.

- To su sve mala deca, ne znam ni da li će je se sećati. Bila je mlada majka sa četvoro dece, zaista velika tuga. Mi ne možemo da spavamo od tih scena koje smo juče videli i doživeli. Teča nesrećne žene plakao je kao kiša, nije mogao da dođe sebi - zaključuju neutešni meštani.

Povodom teške nesreće u kojoj je poginula mlada majka oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu. Kako navode, do nesreće je došlo kada je Jelena P. koja je upravljala biciklom i kretala se sporednim putem, dolaskom do glavnog puta nije ustupila prvenstvo prolaza vozaču traktora koji se kretao se Ulicom kralja Petra I u smeru ka Pančevu i koji ju je prednjim delom traktora udario.

- Po nalogu OJT Pančevo, PU Pančevo izvršila je uviđaj saobraćajne nezgode u prisustvu dežurnog javnog tužioca, koji je naložio vršenje obdukcije preminule, vanredni tehnički pregled traktora, uzimanje krvi i urina od vozača traktora - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading