SAMO JEDNO DETE ZNA ZA STRAŠNU SUDBINU SVOJE MAJKE JELENE! Porodičnom kućom u Dolovu odjekuju BOLNI KRICI: "I kamen bi proplakao od tuge!" (FOTO)

Autor:

Hronika

10.02.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno je bolno slušati plač preostale dece i njihove uzvike za majkom.

SAMO JEDNO DETE ZNA ZA STRAŠNU SUDBINU SVOJE MAJKE JELENE! Porodičnom kućom u Dolovu odjekuju BOLNI KRICI: "I kamen bi proplakao od tuge!" (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Foto: Društvene mreže

U selu Dolovo kod Pančeva, zajednica je zavijena u crno nakon tragične saobraćajne nesreće koja je odnela mladu majku Jelenu Pau (27). Nesreća je potresla celo selo, ostavljajući iza sebe neizmernu tugu i šok.

Jetrva preminule Jelene, nije mogla da sakrije duboku tugu zbog gubitka svoje rođake. Ona je izrazila nevericu i bol, ističući da je reč o prevelikoj tragediji koja je zavila celo selo u crno.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Dolovo

Jelena je pošla u školu po najstariju ćerkicu, koja ima sedam godina i kojoj se nastava završavala u pola šest. Od kuće je krenula biciklom kako bi brže stigla po dete. Spuštala se do škole niz ulicu, gde je inače, velika nizbrdica. Nije tačno da nisu radile kočnice na biciklu, ali jednostavno, toliko je strma ulica da je nemoguće i kočiti Kad je došla do raskrsnice i do Osnovne škole "Aksentije Maksimović", gde je u blizini i autobusko stajalište, odjednom je na nju iz susedne ulice Kralja Petra Prvog, naleteo vozač traktora. Nije vozio brzo, jedva 20 na sat, ali eto, desilo se da je podletela pod točkove i stradala. Da zlo bude veće, vozač traktora je Jelenin teča, dok je u korpi sedela njena tetka! - navodi jetrva za Informer. 

Prema njenim rečima, Jelena je krenula biciklom da preuzme najstariju ćerku iz škole kada se nesreća dogodila. Spuštajući se niz strmu Rumunsku ulicu, sudarila se sa traktorom kojim je upravljao njen teča. Nesreća, iako tragična, nije bila izazvana brzinom, već nesrećnim slučajem na slabo osvetljenoj ulici.

Mnoga deca koja su izašla sa nastave videla su šta se desilo. Strahota! Uplašila se i deca i roditelji i zaposleni u školi, a da ne govorim o tetki i teči koji su očajni. Brzo su došli policija i Hitna pomoć, ali nažalost, za našu Jelenu je bilo kasno - zaključuje ona.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dolovo

Ova tragična nesreća je ostavila četvoro maloletne dece bez majke, ostavljajući porodicu u neizmernoj tuzi. Dok najstarija ćerka shvata gubitak majke, ostala deca još uvek ne razumeju tragediju koja ih je zadesila.

- Tuga Božija, da prosto zaplačeš. Samo su rekli najstarijoj ćerkici za Jelenu. Ostalo troje dece nema pojma šta se desilo. Ko zna kako će prihvatiti takvu tragediju. Suviše su mali da shvate šta se desilo. Svaki dan čujemo kako majku dozivaju. Tuga! - kaže jedan od prvih komšija. 

Jelena i njen suprug Igor su bili poznati po svom skladnom odnosu i pozitivnom stavu prema životu, iako su se suočavali sa teškoćama.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading