SVAKI DAN IŠLA PO DETE "PONIKOM" U ŠKOLU, KOBNOG DANA JE PROMENILA! Novi detalji tragedije kod Pančeva - nastradala žena ostavila BEBU i još troje dece iza sebe!

Autor:

Vesti

09.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolovo zavijeno u crno.

SVAKI DAN IŠLA PO DETE "PONIKOM" U ŠKOLU, KOBNOG DANA JE PROMENILA! Novi detalji tragedije kod Pančeva - nastradala žena ostavila BEBU i još troje dece iza sebe!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, shutterstock

Teška soabraćajna nesreća dogodila se juče oko 17 sati u mestu Dolovo kod Pančeva, u kojoj je život izgubila tridesetogodišnja J.P., majka četvoro dece.

Ona je vozila bicikl nizbrdo u blizini Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice, a potom je podleteta pod traktor.

Kako Republika saznaje, J.P. je svakog dana biciklom išla po decu u školu, i to "ponikom", ali je juče izabrala trkački bicikli koji, očigledno, nije uspela da iskontroliše.

 

 

J.P. je inače iz Bavaništa, ali je udata u mestu Dolovo i majka je dva sina i dve ćerke, od kojih najstarije dete ima 8 godina, dok je najmlađe beba rođena u avgustu prošle godine.

Da tragedija bude još veća, J.P. je podletela pod traktor svog teče, koji je sinoć bio u teškom psihičkom stanju zbog tragedije koja je zadesila porodicu.

Podsećamo, kako smo već pisali, očevici tvrde da se traktor kretao sporom brzinom od oko 20 kilometara na sat i bio je propisno osvetljen. Pretpostavlja se da kočnice na biciklu nisu bile ispravne ili su otkazale, jer se žena nije zaustavila dok se spuštala niz strmu padinu.

Napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritekli u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama. Policija je obavila uviđaj.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading