MALO JE FALILO DA DETE NA PEŠAČKOM STRADA: Punom brzinom se zakucao automobilom u kombi na raskrsnici (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.02.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kombi se, usled sile udarca, okrenuo nekoliko puta i zastao desetak metara dalje.

MALO JE FALILO DA DETE NA PEŠAČKOM STRADA: Punom brzinom se zakucao automobilom u kombi na raskrsnici (VIDEO)

Foto: shutterstock

Danas, nešto posle 13 časova i 30 minuta, dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici Ulice Josipa Kramera i Petra Drapšina u Kuli. Meštani ističu da je ova raskrsnica poznata kao crna tačka sa učestalim nezgodama.

Prema snimku koji je objavljen na Instagram stranici "192_rs", žuti kombi je vozio putem sa prvenstvom prolaza kada mu je sa desne strane, odnosno iz susedne ulice, put presekao vozač automobila. Kombi se, usled sile udarca, okrenuo nekoliko puta i zastao desetak metara dalje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ono što je najviše šokiralo meštane jeste činjenica da je dete stajalo pored puta kako bi prešlo pešački prelaz u trenutku kada se nezgoda dogodila na nekoliko metara od njega.

Ova činjenica dodatno naglašava ozbiljnost situacije i potrebu za preduzimanjem adekvatnih mera kako bi se smanjila učestalost saobraćajnih nezgoda na ovoj raskrsnici.

Trenutno nije poznato stanje učesnika u saobraćajnoj nezgodi. Nadležne službe su reagovale na mestu događaja kako bi pružile pomoć i utvrdile sve okolnosti ovog nesrećnog događaja.

Saobraćajne nezgode poput ove naglašavaju važnost poštovanja saobraćajnih propisa i pažljivog voženja, posebno na raskrsnicama sa većim rizikom od nezgoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading