SRPKINJA KOJA JE PALA SA 30 METARA VISINE I PREŽIVELA SE VOZILA U OVOM AUTOMOBILU: Plavi BMW udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se preko OBE trake (FOTO)

Autor:

Hronika

03.02.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prednji deo vozila je potpuno uništen.

SRPKINJA KOJA JE PALA SA 30 METARA VISINE I PREŽIVELA SE VOZILA U OVOM AUTOMOBILU: Plavi BMW udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se preko OBE trake (FOTO)

Foto: printscreen

Švajcarska policija

U četvrtak rano ujutru, malo posle tri sata, dogodila se misteriozna saobraćajna nesreća na mostu Lutcelmurg u Matcingenu u kantonu Turguau u Švajcarskoj. Plavi BMW, u kojem su se nalazila Srpkinja i dvojica muškaraca iz Severne Makedonije, udario je u zaštitnu ogradu na mostu iz nepoznatih razloga. Nakon udara, vozilo se prevrnulo preko obe trake, sudarilo se sa desnim zidom mosta i zaustavilo se na tvrdom ramenu, pri čemu je prednji deo vozila bio potpuno uništen.

Najzapanjujuća činjenica ove nesreće je da je mlada Srpkinja (24) nakon sudara pala sa visine od čak 30 metara, a ipak preživela. Prevezena je u bolnicu gde se i dalje nalazi u kritičnom stanju. Njeno preživljavanje izazvalo je veliko čuđenje i postavlja pitanje o neverovatnoj snazi ljudskog tela.

 

 

Matijas Graf, portparol kantonalne policije Turguau, izjavio je da se ne može isključiti mogućnost zločina te da je istraga u punom jeku. U petak su uhapšena dvojica Makedonaca (38 i 41 godina) koji žive u Švajcarskoj, a njihova veza sa Srpkinjom takođe se ispituje. Nadležni organi pozvali su svedoke nesreće ili pada sa mosta da se jave i podele svoja saznanja sa policijom.

Ova nesreća ostavlja mnogo pitanja bez odgovora, a istraga će sigurno otkriti nove detalje o ovom neobičnom događaju. Srpkinja je, uprkos teškim povredama, uspela da preživi dramatičan pad sa mosta, što će sigurno izazvati interesovanje medicinske zajednice i javnosti uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading