SRBIN SA DEVOJKOM NASTRADAO U ITALIJI: Jurili FERARIJEM, vozilo se od udarca prepolovio - JEZIVO! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.04.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac i njegova saputnica su poginuli na licu mesta.

SRBIN SA DEVOJKOM NASTRADAO U ITALIJI: Jurili FERARIJEM, vozilo se od udarca prepolovio - JEZIVO! (FOTO)

Foto: Vigili del Fuoco

U nedelju je došlo do stravične saobraćajne nesreće u Italiji, gde su život izgubili državljanin Srbije sa prebivalištem u Švajcarskoj i neidentifikovana devojka. Njihov sportski automobil, ferari sa švajcarskim tablicama, zakucao se u zaštitnu ogradu malo posle izlaska iz tunela na putu u Pijemontu. Nakon udarca, automobil se prepolovio: prednji deo se zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i zapalio, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Identifikacija žrtava

Muškarac i njegova saputnica su nažalost poginuli na licu mesta, a proces identifikacije je pokrenut. Brat vozača je došao u policijsku stanicu Setimo Torineze kako bi identifikovao telo muškarca, dok je za drugu žrtvu nesreće, koja je takođe bila ugljenisana i neprepoznatljiva, potrebno uraditi DNK test.

Foto: Vigili del Fuoco

Vozilo se prepolovilo


Vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tela

Izveštaji ukazuju da se sportski automobil kretao veoma velikom brzinom, što je dovelo do katastrofalnih posledica. Vatrogascima je trebalo pet sati da izvuku tela i uklone ostatke vozila sa mesta nesreće. Ova tragična nesreća ostavlja dubok utisak na lokalnu zajednicu i podseća nas na važnost bezbedne vožnje.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading