UZNEMIRIJUĆA FOTOGRAFIJA SA LICA MESTA: Ovako je nastradao BRAT "Zvezde Granda" - telo mu pronašli ISPOD AUTOMOBILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oprostila potresnim rečima od brata!

UZNEMIRIJUĆA FOTOGRAFIJA SA LICA MESTA: Ovako je nastradao BRAT "Zvezde Granda" - telo mu pronašli ISPOD AUTOMOBILA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Milica Kostadinović, mlada pevačica i učesnica takmičenje "Zvezde Granda", danas je putem storija na društvenoj mreži Instagram saopštila da joj je preminuo brat. Milica je objavila fotografiju sa pokojnim bratom i emotivnim rečima se oprostila od njega. 

- Dušo moja mila, bato moj, zašto ovako? Nismo se bato ovako dogovorili. Voli te sestra, uvek sam bila tu. Volim te, volela sam te i voleću te. Bar me ti znaš oko moje. Jedini si bio uvek tu, znam da si tu još uvek i da ćeš biti uz mene. Bato moj, koliko sam ti pričala bato, a ti mene gledaš pa nabaciš onaj tvoj najlepši osmeh. Počivaj u miru. Vidimo se na nekom boljem mestu - napisala je ona. 

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milice Kostadinović

Stravična nezgoda dogodila se sinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka. Takmičarkin brat, B.K. (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice, kada je automobil marke "seat" kojim je upravljao N.J. (24) sleteo sa puta.

- Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine u mestu Brezjak, sleteo sa puta. Automobilom je upravljao N.J, koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo, njegovo telo našli su ispod automobila -  rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem, a u nastavku možete pogledati fotografiju sa lica mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading