ZAŠTO MORA OVAKO, TETKINA DUŠO? Ovo je mladić koji je POGINUO kod Loznice, potresne reči porodice KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.03.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji mladog Bojana Kojića (21) nastoje da pronađu utehu nakon njegove tragične pogibije u saobraćajnoj nesreći kod Loznice

ZAŠTO MORA OVAKO, TETKINA DUŠO? Ovo je mladić koji je POGINUO kod Loznice, potresne reči porodice KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bojan Kojić

Porodica i prijatelji Bojana Kojića (21) koji je poginuo sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Loznice opraštaju se od njega potresnim rečima, a njegova tetka objavila je fotografiju gde je Bojan veseo i nasmejan.

- Zašto mora ovako, tetkina dušo - napisala je ona u opisu forografije na Fejsbuku.

Porodica i prijatelji mladog Bojana Kojića (21) nastoje da pronađu utehu nakon njegove tragične pogibije u saobraćajnoj nesreći kod Loznice. Njegova tetka odala je počast Bojanu putem emotivne objave na društvenim mrežama, uz fotografiju na kojoj je mladić nasmejan i srećan. Njegova prerana smrt izazvala je veliku tugu i bol u srcima njegovih najbližih.

Stravična nesreća

Bojan je izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice. Automobil marke "Seat", kojim je upravljao njegov drug N.J. (24), sleteo je sa puta, uzrokujući tragične posledice. Nesreća se desila sinoć oko 23 sata, na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka.

Hitna pomoć je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt mladog Bojana, dok je povređeni vozač prevezen u bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil se, najverovatnije pri velikoj brzini, prevrnuo nekoliko puta pre nego što se zaustavio na ogradi. Uzrok nesreće još uvek je pod istragom, ali je jasno da je ovaj tragičan događaj ostavio veliki bol i šok u lokalnoj zajednici, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading