OVA ŽENA JE MOJA POKOJNA MAJKA! Oglasila se ćerka žene koju je ubio točak autobusa, pa otkrila JEZIV detalj kobne sudbine!

Autor:

Hronika

20.03.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dva dana došlo je do teške nesreće kada je točak autobusa na liniji 78 otpao i tom prilikom udario u dve žene u Bulevaru Oslobođenja.

OVA ŽENA JE MOJA POKOJNA MAJKA! Oglasila se ćerka žene koju je ubio točak autobusa, pa otkrila JEZIV detalj kobne sudbine!

Foto: Instagram/vesnapavlovic29

V.J.

Oglasila se ćerka tragično nastradale V.J. (69) koja je juče preminula u Urgentnom centru, nakon što je točak autobusa linije 78 otpao, te je udario i naneo joj povrede opasne po život.

- Ova žena sa snimka koju reanimiraju je nažalost moja pokojna majka, koja je u Klinički išla po rezultate i u tom istom završila život - napisala je nesrećna žena.

- Naše kolege sa Infektivne su prve izašle na teren i započele reanimaciju. Žena je bila bez svesti i pulsa - navela je dr Stefanović iz Hitne pomoći za RTS.

Nažalost, i pored svih napora lekara V.J. je juče preminula.

Druga povređena žena je starosti od oko 60 godina i ona je zadobila lakše povrede.

- Te lakše povrede treba uzeti sa rezervom jer u ovakvoj nesreći svaka povreda je teška. Ona je imala vidljive povrede i takođe se nalazi u UC - dodala je Stefanović.

Podsetimo, tramvajski saobraćaj u tom delu grada juče je bio obustavljen, a očevici su opisali jeziv prizor za naš portal.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnot tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje I.R. zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će, u roku od 48 sati, kako je saopšteno iz tužilaštva, biti priveden na saslušanje.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila prekjuče,  za koju je Republika prva saznala, na Bulevaru Oslobođenja, žena V.J. (69) je preminula od posledica udara točka koji se otkačio sa autobusa linije 78. Nesreća je potresla celu zajednicu, a hitna pomoć je odmah izašla na teren kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Hitna reakcija lekara sa Infektivne klinike

Nakon što se točak otkačio sa autobusa i udario dve žene, medicinski tim sa Infektivne klinike je odmah intervenisao. Dr Stefanović iz Hitne pomoći je istakao da su kolege sa Infektivne prve pritekle u pomoć i započele reanimaciju povređene žene. Njihova brza reakcija je bila od presudnog značaja u pokušaju spašavanja života.

Detalji saobraćajne nesreće

Nesreća se dogodila oko 14 časova, kada se točak autobusa na liniji 78 otkačio i udario ženu V.J. i još jednu ženu. Prema izveštaju Hitne pomoći, žena je bila bez svesti i pulsa nakon udara točka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading