UMRLA ŽENA KOJU JE JUČE UDARIO TOČAK AUTOBUSA! Tragičan epilog nesreće kod Karađorđevog parka

Autor:

Hronika

19.03.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena V.J. (69) preminula je u bolnici.

UMRLA ŽENA KOJU JE JUČE UDARIO TOČAK AUTOBUSA! Tragičan epilog nesreće kod Karađorđevog parka

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

U stravičnoj nesreći koja se dogodila juče,  za koju je Republika prva saznala, na Bulevaru Oslobođenja, žena V.J. (69) je preminula od posledica udara točka koji se otkačio sa autobusa linije 78. Nesreća je potresla celu zajednicu, a hitna pomoć je odmah izašla na teren kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Hitna reakcija lekara sa Infektivne klinike

Nakon što se točak otkačio sa autobusa i udario dve žene, medicinski tim sa Infektivne klinike je odmah intervenisao. Dr Stefanović iz Hitne pomoći je istakao da su kolege sa Infektivne prve pritekle u pomoć i započele reanimaciju povređene žene. Njihova brza reakcija je bila od presudnog značaja u pokušaju spašavanja života.

Detalji saobraćajne nesreće

Nesreća se dogodila oko 14 časova, kada se točak autobusa na liniji 78 otkačio i udario ženu V.J. i još jednu ženu. Prema izveštaju Hitne pomoći, žena je bila bez svesti i pulsa nakon udara točka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading