ŽENA PROVELA 24 GODINE U KOMI, PA PREMINULA! Pronašli su je bez dokumenata, niko nikad nije pitao za nju: Misterija NEPOZNATE osobe i dalje budi JEZU!

Autor:

Svet

17.03.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekar Horhe Patrac, koji se godinama brinuo o nepoznatoj ženi, potvrdio je tužnu vest o njenom slučaju.

ŽENA PROVELA 24 GODINE U KOMI, PA PREMINULA! Pronašli su je bez dokumenata, niko nikad nije pitao za nju: Misterija NEPOZNATE osobe i dalje budi JEZU!

Foto: Shutterstock

U brazilskom gradu Vitorija, 2000. godine, desio se slučaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Na Dan zaljubljenih, 12. juna, pronađena je žena pregažena bez ikakvih dokumenata, a njena tačna identifikacija i dalje ostaje misterija.

Identitet nepoznate žene

Lekar Horhe Patrac, koji se godinama brinuo o nepoznatoj ženi, potvrdio je tužnu vest o njenom slučaju. Nazvana "Кlarinja" od strane medicinskog osoblja, žena je pronađena u vegetativnom stanju i hospitalizovana u bolnici vojne policije u Vitoriji. Iako su nadležne službe preduzele niz koraka kako bi identifikovale ženu, do danas identitet nije otkriven.

Decenije bez identiteta

Nakon skoro dve decenije, nijedan rođak ili prijatelj nije posetio nepoznatu ženu, čime je njen identitet i dalje obavijen velom tajne. Lekar Patrac izražava žaljenje što misterija identiteta nije rešena, ali ističe da se medicinski tim trudi da njen težak život učini dostojanstvenijim, prenosi Alo.

Napori da se otkrije identitet

Više od 100 porodica kontaktiralo je nadležne službe u nadi da će identifikovati Кlarinju kao svog nestalog rođaka, međutim, DNK testovi nisu bili kompatibilni. Ovaj slučaj podseća na zapanjujuće priče poput one Nade Malbašić iz Banjaluke, koja je provela 34 godine u komi nakon saobraćajne nesreće, što je medicinski fenomen, a njen identitet je takođe predstavljao misteriju.

Medicinski tim trenutno nastoji da Klarinja ne bude sahranjena u zajedničkoj grobnici, već se trude da joj pruže dostojanstven kraj. Ovaj slučaj podseća na važnost očuvanja ljudskog dostojanstva i traganja za istinom čak i u najmisterioznijim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading